Albalact va produce iaurt cremos pentru Kaufland

0
961

Albalact va produce iaurt cremos pentru marca KClassic, in urma unui parteneriat pe piata produselor lactate intre unul dintre cei mai mari procesatori de lactate romanesti si retailerul german Kaufland.

Iaurtul cremos “produs in Romania” si plasat strategic sub marca privata a retailerului are un design aparte ce duce cu gandul spre insulele grecesti. Produsul care are un ambalaj bilingv este comercializat deja in magazinele din Romania si Bulgaria.

iaurt_kclassic

Parteneriatul cu Kaufland deschide astfel noi oportunitati pentru procesatorul Albalact, intr-o competitive directa cu producatorii din Bulgaria.

KClassic iaurt cremos 10% grasime este ambalat in pahare de plastic de 400g, continand lapte standardizat, pasteurizat, smantana, protein din lapte si culture selectionate.

Sursa foto: brandprivat.ro

Albalact este la momentul actual cel mai mare producator roman din industria laptelui, care a ajuns in 2014 la un rulaj de peste 100 de milioane de euro, detronand grupul francez Danone din pozitia de lider al pietei.

Recent compania Albalact a semnat un acord cu gigantul Lactalis, in urma caruia procesatorul roman de lactate va fi preluat de catre acesta.