Automate de vanzare a carnii la Paris

0
913
automate

Parizienii amatori de fripturi, carnati si produse de macelarie de calitate pot sa-si procure acum alimentele favorite 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana din 7 de la prima masina automata de vanzare a carnii, din capitala Frantei.

Automatul de carne a fost instalat in exteriorul macelariei L’Ami Txuleta în arondismentul 11 al capitalei franceze, pe 4 februarie, anul curent. Acesta este primul distribuitor automat de carne refrigerata din Paris, consumatorii pe care îi apuca brusc pofta pentru un carpaccio de vita, la ora 1 AM, putand acum sa-si satisfaca dorinta contra achitarii a 6 € ($ 6,70).

Carne la pretul pietei

Conform informatiilor furnizate de presa pariziana, masina vinde carne la pretul pietei si accepta plata cu numerar sau cu cardul. Printre ofertele disponibile gasim friptura de muschi de vita de 250g la pretul de 8,50 € ($ 9,50) si un set de coaste de porc la 5 € ($ 5,58). Automatul de carne din arondismentul 11 al capitalei franceze nu este primul din Franta, totusi. Exista în prezent, alte patru masini de furnizare a carnii ale aceluiasi distribuitor, în întreaga tara, existand o tendinta de a creste numarul acestor aparate ca urmare a cererii tot mai mari din partea consumatorilor de a putea sa achizitioneze produsele favorite non-stop. Automatul costa peste 10.000 € ($ 11.179).

Reactii mixte

“Distribuitorul de carne ofera o selectie de produse din oferta noastra pe care le preparam si le ambalam în vid noi însine. Ne-am dorit sa oferim clientilor nostri un serviciu suplimentar atunci cand magazinul nostru este închis,” au explicat reprezentantii macelariei L’Ami Txulette pentru publicatia Telegraph.

De cand masina a fost instalata la Paris, reactiile de pe retelele de socializare cu privire la subiect au fost împartite unii dintre internauti criticand solutia pentru ”lipsa de romantism” sau pentru gradul mult mai slab de interactiune a consumatorului cu vanzatorul produsului.