” The End of History “, berea servita intr-o veverita impaiata

0
751
bauturi_transport1

Berea blonda belgiana “The End of History” este printre cele mai tari beri din lume, avand un grad de alcool de 55%, spre deosebire de cea obisnuita care are doar aproximativ 5%.

Numele berii este derivat din opera lui Francis Fukuyama “The End of History and the Last Man”. “The End of History” este un ale infuzat cu urzici si boabe de ienupar, iar o sticla se vinde cu 765 de dolari.

Servirea acesteia se recomanda in pahare mici, specifice bauturilor spirtoase, informeaza Business Magazin.

Berea belgiana “The End of History” , se distinge de celelalte beri nu doar prin continutul sau special, ci si prin ambalaj.

Doar 12 beri au fost create si fiecare vine cu un certificat de autenticitate si este prezentata intr-un animal impaiat. Ambalajul a fost creat de un taxidermist, iar animalele folosite au fost gasite moarte pe carosabil, potrivit Business Magazin.

berea_5Producatorul BrewDog, compania care a creat aceasta bere, a reusit sa obtina o combinatie conceptuala intre arta, taxidermie si fabricarea de bere.

Din pacate pentru iubitorii de bere, toate sticlele de “The End of History” s-au vandut, dar acestia pot achizitiona un “Tactical Nuclear Penguin” (32% alcool) sau un ” Sink the Bismarck ” (41% alcool).

Berea cu cel mai mare grad de alcool din lume este Brewmeister Snake Venom (67%), iar cea mai scumpa bere este Allsopp Arctic Ale 1852 si se vinde cu 500 de dolari sticla.