Ursus Breweries lanseaza oficial cidrul Kingswood pe piata din Romania

0
458

Ursus Breweries, cel mai mare jucator de pe piata berii din Romania, lanseaza oficial pe piata locala marca premium de cidru Kingswood.

Produsul este disponibil in sticle nereturnabile de 0,4 litri si are o concentratie de alcool de 4,5%.

In prezent, cidrul reprezinta un segment de bauturi alcoolice extrem de dinamic in Romania, care se remarca printr-un potential de crestere pentru urmatorii ani. Consumatorii romani sunt dispusi din ce in ce mai mult sa experimenteze gusturi noi, sa indrazneasca mai mult, sa se bucure de experiente inedite”, a declarat Mihai Barsan, Vicepresedinte Marketing Ursus Breweries.

Pe segmentul de cidru mai activeaza si companii precum Heineken ( Strongbow, Old Mout Cider), URBB ( Somersby), Zarea (Dacic) sau Natural SRL (Ana are ).
Lansarea oficiala a cidrului Kingswood nu este singura noutate adusa de companie pe piata in ultima perioada.

Ursus, partener al festivalului Untold de la prima editie, a lansat Ursus Untold, o bere in editie limitata produsa dupa o reteta dezvoltata pentru festival.
Editia limitata Ursus Untold este disponibila pe timpul verii, in perioada iunie – august si este ambalata in trei variante de doze cu elemente stilistice reprezentative pentru universul muzicii Untold.