Bere cu amestec de ceai, noul trend pe piata bauturilor

0
980

In multe tari, bauturile mix de bere reprezinta o categorie importanta pentru fabricile de bere. Cresterea este in principal determinata de noi produse, de exemplu berea cu ceai, care ofera interpretari noi si experiente interesante din punct de vedere al gustului.

Wild Flavors si Speciality Ingredients au dezvoltat unele inovatii si concepte creative pentru acest sector – pentru amestecuri clare si tulbure de bere- ca reactie la o mutare de la popularitatea pe termen lung a bauturilor clare la preferintele din ce in ce mai multe ale consumatorilor pentru varietati amestecate cu diferite sucuri si cu o imagine naturala. Chiar si shandies clasice castiga noi nuante. Exista, de asemenea, o cerere in crestere pentru soiuri de bere pe baza de grau.

Arome inovatoare aduc un nou impuls pentru intregul sector. Grupul tanar targetat, in special, pentru mixurile de bere este experimental si apreciaza o varietate de arome diferite. Portofoliul Wild Flavors si Speciality Ingredients include soiurile clasice si mixuri de arome inovatoare, cum ar fi Lime-Guraná-Acai, Pink Grapefruit si alte fructe citrice noi. De asemenea, concepte, cum ar fi berea cu ceai sau cu un continut mai ridicat de alcool sunt potrivite pentru a atrage noi grupuri tinta.

Mai ales cu conceptele fara alcool fabricile de bere pot ajunge la noi grupuri tinta: consumatori constienti de aspectul sanatate si toata lumea care nu vrea sau nu poate sa consume alcool. Pentru ei, amestecurile de bere fara alcool sunt o alternativa buna la bauturile racoritoare. Limonada preparata pe baza de malt ridica acest trend.

Wild Flavors si Speciality Ingredients se concentreaza pe arome deosebite, functionalitate, calitate si siguranta a produselor sale. Ne-am angajat la dezvoltarea de produse inovatoare, care ne asigura o pozitie de lider pe piata. Cu expertiza tehnologica avansata pentru gusturile superioare si culorile naturale, Wild Flavors si Speciality Ingredients ofera ingrediente de prima clasa pentru industria alimentara si a bauturilor.

Cu peste 85 de ani de experienta, scopul Wild Flavors si Speciality Ingredients au produs in mod constant materii prime folosind ingrediente naturale pentru industria alimentara si a bauturilor.