Bizerba in parteneriat cu Mekitec lanseaza gama Meki cu raze X

0
463

Mekitec a incheiat un parteneriat cu Bizerba pentru a furniza gama Meki de sisteme de inspectie in Americi. Linia Meki este o gama de sisteme de inspectie cu raze X create sa ajute procesatorii sa indeplineasca cererile standardelor HACCP si Food Safety Modernization Act (FSMA).

Unitatile de inspectie detecteaza metale, sticla, oase, piatra si alti contaminanti densi.
Terry Woolford, Mekitec COO, a spus ca a gasit “potrivirea perfecta” cu Bizerba.

“Prin combinarea experientei noastre cu tehnologie raze X, cu experienta in procesare alimente a Bizerba si gama de produse complementare ne extindem din nou in America de Nord.

Am proiectat gama Meki pentru a fi economica din punct de vedere al spatiului și este ideal pentru produsele ambalate gasite, de obicei in industriile de carne, lapte si alte produse.

Bizerba lanseaza gama Meki la Salonul AMI / IPPE in Atlanta care va avea loc in perioada 26-28 ianuarie 2016.

Robert Slykhuis, presedinte si CEO, Bizerba America de Nord, a declarat: “Tehnologia Mekitec cu raze X si inovarea noastra continua in toate produsele noastre actuale se va asigura ca putem livra cele mai bune solutii in piata de astazi si pentru viitor.”

Bizerba este reprezentata in 120 de tari cu sediul in Balingen, Baden Wuerttemberg și facilitati suplimentare de productie in Germania, Austria, Elvetia, Italia, Franta, Spania, China si SUA.

In perioada 26-28 ianuarie va avea loc in Atlanta, expozitia internationala pentru productie si procesare (IPPE) care se adreseaza industriilor de productie si procesare carne si nutritie animala. Un numar mare de factori de decizie la nivel local viziteaza acest eveniment annual pentru a interactiona cu cele mai noi tehnologii in materie de procesare si productie alimente.

La editia din 2015, IPPE a gazduit peste 7000 de vizitatori internationali din peste 103 tari din Canada, America, Europa, Canada fiind tara cea mai reprezentanta dupa America.