Cargill deschide un centru de 2 mil dolari in Turcia

0
517

Cargill a deschis un nou centru de aplicatii in tehnologie Technology Center Application (TAC) in Yakapınar, Izmir, Turcia pentru a ajuta clientii din sectoarele de lapte si carne din Turcia, Orientul Mijlociu si Africa sa aplice cele mai bune tehnologii de nutritie animala posibile pentru a-si dezvolta afacerile.

Noul centru este urmatoarea miscare dupa ce Cargill a achizitionat pachetul majoritar in compania turceasca Ekol Gida, care opereaza pe pietele de premixuri si aditivi pentru furaje.

Cargill1

“Climatul sever si disponibilitatea materiilor prime sunt provocari semnificative pentru clientii nostri din sectoarele de lapte si carne din Orientul Mijlociu, Turcia si Africa”, a declarat Scott Ainslie, directorul de marketing și tehnologie la nivel global pentru divizia de nutritie animala din cadrul grupului Cargill.

Acest nou TAC va permite departamentului de cercetare si dezvoltare din cadrul Cargill Animal Nutrition si echipelor de aplicatii sa evalueze sis a testeze tehnologia globala Cargill sub influenta conditiilor locale, cum ar fi stresul la caldura. In cele din urma, centrele noastre ne permit sa oferim mai rapid noi produse si servicii in regiune, comercializate sub marca Provimi, care indeplinesc cerintele specifice ale clientilor nostri pentru locatiile lor.

Parteneriat cu ferma de lapte locala

Noul centru TAC a fost creat printr-un parteneriat cu o ferma de lapte comerciala existenta detinuta de Egesay Animal Agriculture Food Industry si Trade Company.

“Ferma Egesay este o ferma tipic turceasca de familie reprezentativa pentru o mare parte a pietei din Turcia si ideala pentru efectuarea studiilor practice pe teren”, a declarat Guillaume Smeets, directorul regional pe Orientul Mijlociu, Turcia si Africa al diviziunii de nutritie animala a Cargill.

“Avand acces la 150 de vaci in lactatie ne va permite sa evaluam modul in care putem incorpora diferite materii prime produse local in ratiile de furajare in diferite faze de productie, in special cum interactioneaza acestea cu perioadele de stress la caldura.

Sectoarele de carne si lapte sunt piete in continua crestere pentru consumatori pentru aceasta regiune si pentru a satisfice cererea, producatorii profesionalizeaza si ridica la un alt nivel operatiunile lor “, a adăugat Smeets.

“Centrul TAC din Izmir va permite clientilor nostri sa obtina cele mai bune solutii posibile din intreaga lume avand acces la toate cele cinci centre de inovatie cercetare si dezvoltare ale Cargill si sa invete de la alte 12 centre TAC.”