Brandul romanesc Sano Vita, vandut americanilor de la Highlander Partners

0
506
virsli1, Muller Dairy, FruFru, Highlander

Fondul american Highlander a achizitionat Sano Vita, brand romanesc de produse naturale, cu sediul in Pausesti Maglasi, informeaza Ramnicu Valcea Week.

Sano Vita este o companie nationala care produce seminte, cereale, uleiuri de in, canepa, dar si alte produse naturale si a avut in 2018 afaceri de 72 mil. lei, cu o marja de profit de peste 10%.

Highlander Partners L.P., un fond de investitii cu sediul in Dallas, Texas, a preluat anul acesta pachetul majoritar de actiuni al Centrelor medicale Ares, fiind prezent in Romania din iulie 2018. In Europa de Est, investitorul este prezent din 2008 in Polonia, unde detine actiuni in doua firme din industria de printare si papetarie, dar si o companie din sectorul alimentar.

„Afacerea noastra este una de familie, 100% romaneasca. Si noi consumam aceleasi produse, suntem preocupati de un stil de viata sanatos si mereu dornici de a produce si pune pe piata tot ce e mai bun pentru sanatate. Am pornit la drum cu peste doua decenii in urma, putini, dar increzatori in visul nostru”, au afirmat reprezentantii Sano Vita.