Agricola Bacau devine furnizor al Casei Regale pentru preparatele crud-uscate si Salamul de Sibiu

0
390

Atestarea va fi inmanata in cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 29 iunie, la Palatul Elisabeta, cand Agricola Bacau va deveni furnizor de preaparate crud-uscate si Salam de Sibiu, iar in luna octombrie, un nou atestat va fi acordat, pentru produsul Puiul Fericit.

Alteta Sa Regala (ASR) Principesa Maria a României, a fost timp de aproape 24 de ore oaspete al municipiului Bacau, unde a venit pentru auditul final in scopul atestarii Grupului Agricola ca Furnizor al Casei Regale. Alteta Sa Regala a fost insotita de Radu Ghina, consilier al Casei Regale a României, si a vizitat, vineri, 24 iunie, ferma de crestere a Puiului Fericit, de la Brazi, dar si fabrica de preparate crud-uscate si de Salam de Sibiu SALBAC.

Vizita a inceput insa la gradinita de copii care apartine grupului Agricola, unde ASR Principesa Maria a fost intâmpinata de un grup de copii imbracati in costume nationale, care, pe acordurile Rapsodiei Române a lui George Enescu, i-au adresat urari de bun venit si i-au facut daruri din propriile lor creatii plastice.

ASR Principesa Maria a trecut pe la toate grupele de copii aflati atunci in gradina institutiei la activitati practice sau la ora de joaca, a stat de vorba cu ei, apoi a vizitat gradinita si a scris in cartea de onoare.

La Ferma Brazi, Alteta Sa a fost insotita de presedintele Grupului Agricola, Grigore Horoi, de vicepresedinta Tatiana Cimpoesu, de Carmen Gavrilescu – Marketing Manager si de Cristian Calin – Corporate PR Manager. Alteta Sa Regala a fost intâmpinata cu pâine si sare, dar si cu un cos de pui de o zi, care i-au retinut indelung atentia. Specialistii companiei i-au oferit detalii despre cresterea lenta a puilor de carne si i-au aratat conditiile create in acest scop.

Ultimul obiectiv vizitat a fost fabrica SALBAC, unde directoarea acesteia, Angelica Smil si specialistii fabricii i-au prezentat Altetei Sale Regale procesul tehnologic al fabricarii preparatelor crud-uscate si a produsului inscris, recent, în Registrul Denumirilor cu Indicatie Geografica Protejata al Uniunii Europene, Salamul de Sibiu.

Pe 29 iunie, reprezentantii Grupului Agricola vor participa, la Palatul Elisabeta, la ceremonia de atestare in calitate de Furnizor al Casei Regale pentru preparate crud-uscate si Salam de Sibiu, iar in luna octombrie va obtine un atestat similar si pentru Puiul Fericit.

Casa Regala ofera calitatea de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoana sau de o companie comerciala.

Atestatul este detinut, in prezent, de 70 de furnizori si este reinnoit o data la trei ani. Acordarea Calitatii de Furnizor – spun chiar reprezentantii Casei Regale – implica un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.