DIANA – campanie 25 de ani impreuna

0
1282

In luna aprilie, compania DIANA sarbatoreste 25 de ani de la inceputul activitatii, 25 de ani de realizari, provocari si promisiuni implinite.

Compania DIANA s-a infiintat pe 30 aprilie 1991 si este increzatoare in viziunea fondatorului sau, Dumitru Craciunescu (1958-2014), conform careia industria alimentara din Romania poate avea un viitor important explorand cu maxima atentie si interes domeniul produselor romanesti. Inca de la inceputul activitatii, compania DIANA a adoptat o atitudine indreptata in beneficiul clientilor pentru a satisface cele mai inalte standarde de calitate.

Pentru noi, aprilie este o luna plina de evenimente, de amintiri frumoase retraite.

In lumea magazinelor DIANA povestile frumoase nu se termina niciodata. In perioada 1-30 aprilie 2016, rasplatim fidelitatea prin derularea campaniei aniversare “25 DE ANI IMPREUNA”, dedicata clientilor nostri. Prin colectarea de buline aniversare acestia pot intra in cursa pentru miile de premii oferite.

Suprizele nu se termina aici! Venim in intampinarea copiilor cu o serie de momente distractive, alaturi de mascotele DIANA, si va invitam sa retraiti amintirile copilariei cu sotroane desenate in intreg orasul. Urmareste traseul Distractiei cu Mascotele DIANA afisat in toate Magazinele DIANA si pe pagina oficiala de facebook. (www/facebook.com/MagazineDIANA)

Va multumim pentru fidelitatea si increderea acordata si va asteptam cu drag in lumea magazinelor noastre sa continuam povestea “DIANA” cu aceeasi daruire si implicare.

DIANA – eu stiu de unde iti faci cumparaturile!

Director General,
Irina Craciunescu