DIANA, un model de afacere romaneasca de urmat

0
1629

Vineri, 6 mai 2016, compania Diana a tinut sa sarbatoreasca implinirea a 25 de ani de activitate impreuna cu cei care le-au fost alaturi in toti acesti ani: familie, prieteni, angajati, colaboratori.

La dineul aniversar, care a avut loc in incinta Posada Aqua Center, au fost prezenti aproximativ 400 de persoane: colaboratori, avocati, doctori, oameni politici, reprezentanti ai media, primari, prieteni ai familiei Craciunescu. Evenimentul a fost organizat cu foarte mult bun gust si rafinament, debutand cu primirea invitatilor si continuand cu muzica buna si meniul select. De cum am pasit in sala, am fost intampinate de caldura si atentia familiei Craciunescu.

In cadrul evenimentului aniversar a fost lansata oficial Fundatia “Mitica Craciunescu”, cu scopul de a duce mai departe operele de binefacere ale filantropului si fondatorului companiei. Irina Craciunescu, impreuna cu cele doua fiice, Adina si Diana, au tinut fiecare cate un discurs emotionant prin care au omagiat imaginea celui care a fost sot, tata, om de afaceri si filantrop, multumind de asemenea tuturor invitatilor pentru ca le sunt alaturi la un eveniment atat de important.

Sorin Minea, presedintele al Romalimenta, patron Angst si un foarte bun prieten al familie Craciunescu a tinut deasemenea un discurs in memoria lui Mitica Craciunescu, pe care l-a numit “un om pentru oameni”.

diana_rm_valceaPe tot parcursul dineului, membrii familiei Craciunescu au fost amabili si atenti cu toti invitatii. Toate acestea si faptul ca au fost prezente atatea persoane si invitati de seama, ne-au dat un sentiment foarte placut, de comunitate unita, modelul afacerii de familie Diana fiind unul de admirat si de urmat.

Echipa RO.aliment multumeste companiei Diana pentru invitatie!

Felicitari pentru organizare si ne dorim sa va fim alaturi si la cea de-a 50-a aniversare!