Sealed Air face jocurile in managementul digital al sigurantei alimentare

0

Prin inlocuirea proceselor greoaie, bazate pe hartie, operatorii din sectorul alimentar castiga noi perspective asupra proceselor, capacitati noi de analiza, posibilitatea formarii angajatilor la locul de munca si beneficiaza de o interfata mobila performanta.

Diversey Care, o divizie a Sealed Air (NYSE: SEE) a anuntat de curand lansarea platformei sale digitale de  management a sigurantei alimentare, numita IntelliConsult. Anul trecut Diversey Care a lansat cu succes platforma Internet of Clean, care conecteaza echipamente, distribuitoare, senzori, balize si alte dispozitive inteligente pentru a ajuta companiile sa-si protejeze brandurile, pentru a imbunatati satisfactia clientilor, pentru a economisi apa si energie, pentru a imbunatati productivitatea muncii si pentru a potenta activitatea de formare a angajatilor.

Printre produsele Diversey Care care au fost incluse inca de la lansare in platforma Internet of Clean s-au numarat robotii de curatare si aspiratoarele Intellitrail, IntelliFlow, SmartView, TempTrip si Intellibot. Aplicatiile aratate sunt acum disponibile, ca parte a Internet of Clean pentru a oferi pe loc ghiduri sau sfaturi de rezolvare a problemelor leagate de curatarea operativa a diferitelor spatii comerciale.

sealedair3Ca urmare a mai multor imbunatatiri progresive a diferitelor solutii inovative bazate pe prelucrarea datelor preluate din lumea reala, de la fata locului, Diversey Care a dezvoltat acum IntelliConsult. Aceasta suita de solutii digitale integrate gestioneaza riscuri de siguranta alimentara, aduce consistenta in operatiunile din industria alimentara, asigura respectarea reglementarilor legale, imbunatateste eficienta operationala si consolideaza cultura organizationala a firmelor, cu privire la siguranta alimentara.

IntelliConsult este o combinatie perfecta de tehnologii inovatoare si de gestionare a datelor bazate pe tehnologia cloud, care permite ca diferite fluxuri de date sa convearga intr-o singura platforma si sa produca raportari interactive, in mai multe ”valuri”. Prin colectarea de date exacte, structurate si continue si prin monitorizarea si masurarea punctelor critice de control din cadrul operatiunilor zilnice, operatorii din sectorul alimentar dobandesc noi posibilitati de actiune in timp real, care pot contribui la imbunatatirea proceselor si a actiunii angajatilor, pot reduce riscurile si pot oferi o experienta mai buna pentru clienti.

sealedair5Suita modulara de solutii digitale pentru calitate si siguranta alimentara IntelliConsult include aplicatii de monitorizare a temperaturii, a cerintelor de siguranta alimentara si a igienei mainilor lucratorilor, instrumente de audit si de formare profesionala, instrumente de urmarire a trasabilitatii in-store (in magazin) a produsului, posibilitatea colectarii datelor analizelor de laborator, precum si functii de stocare a datelor.

Modulul de urmarire ”in-store” a trasabilitatii permite comerciantilor sa gestioneze eficient inventarul pe departamente si categorii de produse si sa urmareasca traseul produsului prin magazin pana la consumatorul final, putandu-se realiza un transfer de date de la un produs care a suferit o reportionare si o reambalare in magazin sau un transfer de date de la ingrediente care sunt prelucrate in magazin.

sealedair7Acest sistem evidentiaza foarte eficient riscurile potentiale legate de siguranta alimentara si usureaza sarcina gestionarii rotatiei produselor si a datelor de expirare a acestora. El ajuta la reducerea cantitatii deseurilor, la cresterea marjelor de profit, in conditiile in care sunt oferite produse de calitate superioara pentru consumatori si este asigurata conformitatea cu reglementarile legale in vigoare.

“Suntem incantati de faptul ca aceasta solutie de ultima generatie raspunde unei nevoi curente, clare si importante pentru clientii nostri”, a declarat Sergio Pupkin, vicepresedinte de marketing la Diversey Care. “Inlocuirea traseului nescanabil al documentelor si rapoartelor pe hartie cu procese si instrumente digitale vor ajuta la realizarea unor imbunatatiri nu numai in domeniul sigurantei alimentelor, dar, de asemenea, si in calitatea per ansamblu a proceselor din industria alimentara.”

sealedair8iCertainty, un important furnizor de HACCP digitale, dar si al altor solutii de siguranta alimentara, este  partener si furnizor cheie de tehnologie pentru trei module importante ale platformei IntelliConsult: de monitorizare a sigurantei alimentare, de audit si de urmarire a trasabilitatii in magazin.

Diversey Care, o divizie a Sealed Air, este cel mai important furnizor de solutii inteligente si durabile de curatare si de igiena, de imbunatatire a productivitatii, sigurantei alimentare si de prevenire a infectiilor prin integrarea de noi servicii si sisteme bazate pe tehnologie, imbunatatind in cele din urma experienta finala utilizatorilor.