Vascar anunta inceperea distributiei directe in Bucuresti, prin retaileri independenti

0

Producatorul de preparate din carne Vascar anunta inceperea distributiei directe in Bucuresti, prin retaileri independenti.

Mezelurile si conservele din gama „Moldova in Bucate” vor fi listate in peste 200 de magazine de proximitate, in primele patru luni ale anului 2016.

Alegerea partenerilor traditionali va fi facuta pe baza unor considerente strategice legate de volum de vanzari si eficienta operationala.

„Pana la finalul anului ne propunem sa fim prezenti in aproximativ 500 de magazine reprezentative la nivelul Capitalei. Am selectat atent portofoliul de produse ce va fi distribuit in Bucuresti, pe baza unor cercetari de piata ce au luat in considerare atat specificul consumatorului, cat si nevoile retailerilor”, spune Vlad Ciuburciu, Director de Marketing al Vascar.

La finalul anului trecut, Vascar a lansat gama completa de mezeluri „Moldova in Bucate” ce cuprinde produse preparate dupa retete traditionale moldovenesti si cu condimente naturale.

Producatorul vasluian a inregistrat la finalul anului 2015 o cota de piata de 3% in categoria mezelurilor, 4% in categoria pateu si 6,4% in categoria de mancare si carne la conserva.

Avand peste 30 de ani de experienta si o cifra de afaceri de aproape 61,2 milioane de lei in 2015, Vascar este unul dintre principalii jucatori din piata de preparate din carne din Romania.

Vascar_9Infiintata in anul 1984 in Vaslui, compania Vascar produce si comercializeaza preparate din carne, pateuri, conserve din carne si mancaruri la cutie sub brand-urile Vascar si Moldova in Bucate. Vascar detine o fabrica de procesare si 20 de magazine proprii in regiunea Moldovei, avand in prezent aproximativ 300 de angajati.

O parte din produsele Vascar si Moldova in Bucate sunt distribuite la nivel national, in hipermarket-uri. Vascar este o companie care produce preparate “marca proprie” pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image si Lidl.