Cel mai subțire film de la LINPAC pentru ambalarea alimentelor

0
528

Procesatori de carne din Canada beneficiază de tehnologia de ambalare LINPAC, după ce compania a semnat un accord cu Heat Sealing Packaging (HSP), care furnizează materiale de ambalat și tehnologii în Canada.

LINPAC va furniza acum procesatorilor de carne filmele sale pentru ambalat Lintop, care susțin că sunt mai subțiri decât plasticul laminat standard si, prin urmare, mai ecologice.

Folosind o folie de plastic mai subțire fac ambalarea mai ieftină pentru procesatori fără a compromite funcționalitatea produsului – deci proprietățile cum ar fi anti-aburire, termenul de valabilitate și etanșarea rămân eficiente, au declarant reprezentanții companiei.

Ce deosebește filmele LINPAC de altele existente pe piață, și prin urmare mai avansate decât filmele laminate standard este felul în care acestea au fost create,astfel încât sunt cele mai subțiri fără a pierde din funcționalitate și performanță, a explicat Jo Mead din departamentul Marketing și Strategie.

Tehnologie avansată

Vorbind despre acord și ceea ce înseamnă pentru procesatorii de carne din Canada, Daniel Strickland, director de dezvoltare a pieței al LINPAC, a declarat: “Prin parteneriatul cu HSP, piața canadiană poate accesa acum unele dintre cele mai avansate tehnologic filme pentru ambalarea produselor alimentare.

LINPAC a investit semnificativ pentru a produce o gamă de filme care să satisfacă cerințele de ambalare din retail și alte magazine în ceea ce privește siguranța alimentară și igiena, costuri, prezentare și poluare.

Strickland a adăugat: “HSP are o reputație bine stabilită pentru furnizarea de solutii de clasă mondială pentru clienții săi, ceea ce o face o companie ideală pentru LINPAC de a colabora atunci când intră pe o piață pentru prima dată. Într-adevăr, vedem deja o colaborare de succes cu unii dintre procesatorii importanți din Canada, astfel decizia noastră de a lucra cu HSP este una foarte bună. “

Vicepreședintele HSP, Dan Margorian a declarat: “Parteneriatul nostru cu LINPAC ne permite să oferim clienților noștri o gamă mai largă de soluții de filme pentru ambalat, asigurându-ne astfel că suntem capabili să oferim clinților cele mai bune soluții potrivit cerințelor lor. Suntem extrem de mulțumiți că vom aduce tehnologia LINPAC pentru clienții noștri în Canada și cred că acesta este începutul unei colaborări de lungă durată și de succes. “