Cele mai inovatoare dulciuri de la ISM 2016

0
623

Targul International de Dulciuri si Biscuiti (ISM) desfasurat la Köln (Germania) a anuntat castigatoarele competitiei celor mai inovatoare trei produse, prezentate la editia din acest an.

In jur de 700 de vizitatori au asistat ieri la anuntarea castigatorelor competitiei celor mai inovatoare trei produse, prezentate la editia din acest an a Targului International de Dulciuri si Biscuiti (ISM) desfasurat la Köln. Juriul a ales castigatorii dintre 120 de produse ce au fost prezentate la Expozitia de Produse Noi de la ISM, intre 31 ianuarie si 2 februarie. Evenimentul expozitional de la Köln a adunat un numar de peste 1.500 de expozanti din aproximativ 70 de tari care si-au expus produsele in sase hale, cu o suprafata expozitionala de 110.000 mp.

Castigatorii desemnati sunt:

1. Magic Candy Factory – imprimanta 3D de la Katjes
dulciuri_3Firma germana Katjes a reusit sa impresioneze juriul, adjudecandu-si primul loc, cu echipamentul sau Magic Candy Factory 3D, ce produce dulciuri din zahar. Compania a dezvoltat o imprimanta 3D capabila sa produca in decurs de cinci minute jeleuri ce cantaresc intre 15 si 20 g. Imprimanta este gata pentru a fi lansata pe piata in Germania, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii si poate produce modele complicate si cadouri personalizate, cum ar fi jeleuri in forma de nume sau sa redea fata unei persoane. Cu acest echipament pot fi realizate si produse vegane sau care nu contin gluten sau lactoza, utilizand ca materie prima extracte naturale de fructe si legume.

2. Heimatgut – chipsuri de nuca de cocos – wasabi
dulciuriUn snacks a castigat locul al al doilea. Startup-ul Heimatgut, cu sediul in Hamburg, a reusit sa-si adjudece medalia de argint pentru chipsurile picante de nuca de cocos cu aroma de wasabi, o gustare cu un continut energetic impresionant. Produsul este vegan si nu contine gluten, iar la obtinerea sa a fost utilizat un proces delicat de uscare si nu unul de prajire. Compania a fost infiintata de doi prieteni Maurice Fischer si Aryan Moghaddam.

3. Boncha Boncha – Selfie Digital Comestibil
dulciuriFirma din Taiwan Boncha Boncha a castigat bronzul pentru dulciurile sale si acadele personalizate. Compania opereaza un site web care permite consumatorilor sa imprime cu izomalt fete, imagini si mesaje pe dulciurile produse de ea. Cumparatorii pot alege, de asemenea, dintr-o varietate de arome si pot personaliza produsele pentru a le da apoi sub forma de cadouri sau pentru a crea obiecte promotionale.