Compania Tetra Pak are un nou lider în Europa de Est

Ea s-a alăturat Tetra Pak în 2018 în calitate de Key Accounts Director pentru Marea Britanie şi Irlanda.

1
131

Grupul suedez Tetra Pak a desemnat-o pe Lyndsey Loyden-Edwards în funcţia de director general pentru operaţiunile din Europa de Est, informează ZF.ro.

Lyndsey Loyden-Edwards a fost numită în locul lui Guillaume Latourrette, care a ocupat această poziţie începând cu august 2018 până la finalul lunii martie 2021. Ea are o experiență de peste 15 ani în industrie și a deținut anterior diferite funcții de conducere în departamente de vânzări și marketing.

„Este o onoare să preiau conducerea activităţilor Tetra Pak pe piaţa din Europa de Est, o piaţă dinamică, în creştere. Sunt nerăbdătoare să continuăm împreună procesul de consolidare a poziţiei puternice pe care o deţinem în regiune şi strânsa colaborare cu clienţii noştri, pentru a valorifica noi oportunităţi de creştere, concentrându-ne pe siguranţa alimentară şi pe sustenabilitate”, a declarat Loyden-Edwards.

Înainte de Tetra Pak, Lyndsey Loyden-Edwards a fost director de vânzări la DS Smith Plastics, o companie ce oferă soluţii de ambalare. Ea s-a alăturat Tetra Pak în 2018 în calitate de Key Accounts Director pentru Marea Britanie şi Irlanda.

În acest timp, a fost, de asemenea, membru al consiliului de administraţie al ReCarton UK şi al Alliance of Beverage Cartons and the Environment, jucând un rol important în configurarea agendei discuţiilor despre sustenabilitate în industria ambalajelor în Marea Britanie.

Despre Tetra Pak

Grupul suedez Tetra Pak este lider mondial în soluţii de procesare şi ambalare a produselor alimentare. Compania este prezentă şi pe piaţa din România, unde oferă soluții pentru ambalare companiilor precum Parmalat (Santal), Maspex (Tymbark), European Drinks (băuturi răcoritoare), Danone, Lactalis, Olympus sau Albalact. Cele mai recente date raportate de companie pentru piaţa locală indică afaceri de 122 mil. lei în 2019, şi profit net de 5,1 mil. lei.