Idei istețe pentru mese pascale de poveste, pregătite cu produsele românești de la ”Fomică?”

0
52
semipreparate_carne_de_pui

De Paști, special pentru românii care vor să economisească timp, ”Fomică?”, brandul românesc de produse preparate și semipreparate, făcute doar din carne de pui și condimente naturale, vine cu soluția: idei istețe pentru mese de poveste, pregătite simplu și rapid, pentru toate gusturile.

Sărbători pascale împlinite cu produse gata pregătite

Produsele din gama ”PUI LA GHIOZDAN” reprezintă alegerea perfectă pentru românii care nu au timp să gătească. Gata pregătite, proaspete și savuroase, preparatele din carne de pui și condimente naturale sunt numai bune de oferit celor dragi de Paști.

Chiftelele de pui, cârnații de pui afumați și cârnăciorii de bere vor bucura papilele gustative ale întregii familii cu gustul perfect echilibrat al ingredientelor atent selecționate, pentru toate poftele la masă adunate.

Chiftele marinate, îndată pregătite cu ajutorul pârjoalelor moldovenești de la ”Fomică?”, sunt numai bune dacă îți dorești să îți reamintești de gustul de acasă, al bunătățurilor făcute de mâna mamei.

Produse natural condimentate, pentru pofte variate

Friptura nu poate să lipsească de pe masa românului de Paști. Astfel, pentru facilitarea gătitului, produsele din gama PUI PE JAR, doar din carne natural condimentată, sunt numai bune de pus în cuptor, repede și ușor.

Pentru atât de multe pofte, atât de multe produse la îndemâna românului. Alege produsul preferat, de la piept de pui condimentat sau frigărui, până la cârnăciori clasici sau picanți, căci friptura îndată va fi gata, oferindu-le celor dragi un adevărat festin culinar.

Rapid de pregătit, celor dragi de oferit

Cu ”Fomică?”, masa de Paști este ca și pregătită. Pentru pofte de-a gata, pentru cei care vor să economisească timp și să-și facă viața mai ușoară, ”Fomică?” reprezintă alegerea ideală: produse doar din carne de pui natural condimentată, dupa rețete bine mesteșugite, pe pofta tuturor românilor.

 Descoperă și alte idei istețe de gătit cu produsele ”Fomică?”: http://www.safir.ro/ro/fomica