Degustare de produse Perutnina, in Mall Promenada, in campania „Sa intelegem mai bine alimentele”

0
70

Perutnina Ptuj, unul dintre cei mai importanti furnizori de carne si preparate din pui si curcan din Balcani, s-a alaturat campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”, din dorinta de a-si arata inca o data sprijinul pentru educarea consumatorului final, in directia unui consum echilibrat de produse „curate”.

Perutnina a trecut, anul acesta, printr-un proces de achizitie, facand parte acum din grupul european MHP. Cu 115 ani de traditie, afacerea este prezenta si in Romania de mai bine de 10 ani si functioneaza in sistem dezvoltat pe verticala, un circuit integrat ce permite controlarea stricta a fiecarei etape din fluxul de productie.

A fost unul dintre primii procesatori din Romania care au introdus pe piata o gama de produse destinate copiilor, comercializata de Perutnina sub brandul Pepe.

Fara gluten, potentiatori de aroma, coloranti sau arome artificiale, produsele din aceasta gama au un continut de peste 80% carne, fiind gandite special pentru nevoile specifice copiilor.

Din dorinta de a explica romanilor ce este bine sa consume si la ce sa fie atenti cand pleaca la cumparaturi, Perutnina Ptuj se va implica in campania „Sa intelegem mai bine alimentele” si va face degustari intr-un stand special in Mall Promenada din Bucuresti in perioada 7 – 8 iunie. Vizitati standul companiei pentru a afla cum puteti consuma mezeluri si ce aport esential au acestea la sanatatea dumneavoastra, in contextul unui consum echilibrat de alimente.


Despre campania „Sa intelegem mai bine alimentele”
Campania se desfasoara pe durata a sase luni, timp in care vom organiza expozitii, workshopuri si intalniri cu presa, pentru a educa nu doar consumatorul, ci si jurnalistii, in sensul de a ii ajuta sa identifice lead-urile corecte de cele false si, astfel, de a transmite informatii corecte catre public.

Caravana „Sa intelegem mai bine alimentele” va poposi in Bucuresti (7-8 iunie, in Mall Promenada, unde va asteptam cu standuri de degustare. Veti putea discuta direct cu unii dintre cei mai apreciati producatori de alimente), Constanta (iulie 2019), Cluj (august 2019) si Iasi (septembrie 2019).

CUI SE ADRESEAZA
● Tuturor companiilor din industria alimentara si a suplimentelor alimentare
● Departamentelor de Marketing si de Vanzari
● Specialistilor din departamentele de Cercetare-Dezvoltare
● Specialistilor din departamentele de Calitate si/sau Productie
● Directorilor de fabrica, directorilor generali
● Medicilor, nutritionistilor, dieteticienilor
● Bloggerilor axati pe alimentatie si sanatate
● Presa de specialitate si presa generala
● Consumatorilor, in general

Pentru mai multe informatii, va invitam sa lecturati acest articol.