Descoperiti “Gustul mezelurilor romanesti de calitate”, marca Aldis

0
564

Unul dintre cei mai importanti producatori de mezeluri din Romania, Aldis, va invita la degustare, in zilele de 7 si 8 iunie, in Mall Promenada din Capitala, in prima etapa a campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”, organizata de revista RO.aliment.

Producatorul Aldis a rezonat cu tema campaniei, fiind preocupat in a-si asuma misiunea de a informa corect si transparent publicul si de a se implica in oferirea de suport si orientare educationala consumatorului, ori de cate ori este nevoie. De aceea, Aldis, va asteapta sa ii descoperiti produsele la standul amplasat in Mall Promenada, prilej sa intrati in contact cu reprezentantii sai si sa aflati informatii despre aceste produse, despre procesele de fabricatie sau despre ingredientele utilizate.

Miturile sau ipotezele nesustinute de studii validate vehiculate in ultima vreme au afectat industria carnii din Romania. Din acest motiv, fiecare producator a incercat sa le demonteze individual, dar si sub umbrela asociatiilor profesionale (Asociatia Romana a Carnii si ROMALIMENTA). Increderea consumatorului este esentiala pentru jucatorii din industria carnii si este motivul pentru care se fac investitii importante in modernizarea fabricilor, pentru a putea oferi produse de inalta calitate consumatorilor din Romania.

Elit1Aldis si-a inceput activitatea in anul 1991 investind treptat in tehnologie si devenind una dintre companiile de top ale industriei alimentare romanesti. Succesul produselor fabricate de catre compania Aldis consta in selectarea atenta a ingredientelor si materiilor prime folosite, in procesele de productie specializate, in utilizarea de ambalaje care indeplinesc cerintele moderne de distributie si nu in ultimul rand in investitiile majore in automatizarea si mecanizarea procesului de productie dar si in gama larga de produse de cea mai buna calitate oferite clientilor.

Compania isi desfasoara activitatea in unitatea sa de productie din judetul Calarasi detinand o capacitate de productie de cca 200 de tone mezeluri/zi. Produsele companiei pot fi distribuite peste tot in Romania datorita flotei logistice care numara 160 de mijloace de trasnsport specializate.

Fabrica Aldis dispune de un sistem integrat de productie si de tehnologii care permit fabricarea unei game foarte variate de produse din carne, incepand cu obtinerea carnii proaspete, fabricarea micilor si carnatilor proaspeti, obtinerea de produse fiert-afumate, salamuri, carnati si specialitati, precum si obtinerea de produse crud-uscate si produse crud- uscate cu mucegai.

Aldis face parte din Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu, fiind unul dintre cei 6 producatori romani de mezeluri care au obtinut dreptul de a fabrica Salamul de Sibiu, produs valoros recunoscut si protejat la nivel european ca Indicatie Geografica Protejata (IGP).

Compania este preocupata sa investeasca in tehnologie, inovare si in dezvoltarea produselor sale, dar este la fel de interesata in a pastra traditiile si elementele de specificitate ale produslor romanesti, asa cum isi asuma prin deviza proprie.


BENEFICIILE ASOCIERII NUMELUI DUMNEAVOASTRA CU CAMPANIA „SA INTELEGEM MAI BINE ALIMENTELE”
● Castigati brand awareness pentru produsele dvs,
● Puteti beneficia de transferul de influenta de la fenomenul „healthy”, care a trezit constiinta publicului, catre compania dvs,
● O campanie ampla de marketing si promovare ce va evidentia produsele dumneavoastra atat online, cat si offline,
● Participati activ la o campanie unica de constientizare si educare a consumatorilor’,
● 6 luni de vizibilitate,
● Asocierea numelui companiei dvs cu ideea de hranire inteligenta si sanatoasa. Campania beneficiaza de sprijinul specialistilor in nutritie recunoscuti in domeniu,
● Vizibilitate prin promovarea pe retelele de social media atat de catre RO.aliment, cat si de Mall Promenada sau alti parteneri ce beneficiaza de trafic intens unde vor avea loc evenimentele ulterioare,
● Promovarea brand-ului prin articolele care vor fi publicate de partenerii media, atat pe online, cat si la radio si TV,
● Vizualurile afisate in cadrul panourilor stradale (cele din statiile de masini) si in lifturile blocurilor – cu 2 saptamani inainte de inceperea campaniei si apoi in pregatirea fiecarei activari,
● Anuntarea participarii in newsletter-ul RO.aliment.

CUI SE ADRESEAZA CAMPANIA
● Tuturor companiilor din industria alimentara si a suplimentelor
● Departamentelor de Marketing si de Vanzari
● Specialistilor din departamentele de Cercetare-Dezvoltare
● Specialistilor din departamentele de Calitate si/sau Productie
● Directorilor de fabrica, directorilor generali
● Medicilor, nutritionistilor, dieteticienilor
● Bloggerilor axati pe alimentatie si sanatate
● Presa de specialitate si presa generala
● Consumatorilor, in general

CONSULTATI PROGRAMUL CAMPANIEI!