Eurodac propune solutii complete pentru producatorii mici si mijlocii din industria mierii

0
715

Eurodac propune solutii complete pentru producatorii mici si mijlocii din industria mierii. Decristalizatorul pentru miere bruta EDA-03D este construit in totalitate din inox alimentar, permitand o decristalizare si un amestec rapid si omogen al produsului finit.

Este prevazut cu manta dubla, gratar si capac de protectie, procesul executandu-se cu ajutorul unui snec motorizat. Temperatura mierii este constanta datorita sistemului automat pentru controlul temperaturii prezent in varianta standard a echipamentului. Decristalizatorul pentru miere bruta EDA-03D poate fi modificat conform necesitatilor clientilor, respectand normele europene privind siguranta muncii si igiena. Are o capacitate de 500 – 5000 de kg si dimensiuni in functie de capacitate.

miere_3Decristalizatorul poate fi integrat in fluxul de productie existent cu alte echipamente produse si comercializate de Eurodac Automation, cum ar fi omogenizatorul de miere, dozatorul de miere sau cu sistemul de filtrare.

 

 

Omogenizatorul de miere EDA-12OM are pereti dubli termostatati pentru incalzirea uniforma a mierii. De asemenea, poate fi echipat optional cu un sistem pentru mixare dublu cu palete, obtinandu-se rezultate excelente din punct de vedere al fluidizarii si omogenizarii produsului. Poate fi proiectat conform cerintelor clientilor, avand capacitatea intre 200 si 3000 kg.miere

Optiuni: viteza variabila si palete omogenizare pentru diverse tipuri de fluide

Sistemul de filtrare continuu EDA-07FC are rolul sa separe mierea de impuritati. Datorita sistemului de etanseizare si a filtrului textil, procesul de filtrare este realizat cu acuratete.

Structura filtrului este construita in totalitate din otel inoxidabil alimentar, fiind de asemenea prevazut cu manometru pentru a controla starea filtrului textil. Caracteristici tehnice

Dimensiuni varianta standard [hxd mm]: 700 x 250

Debit [litri/minut]: 5-40 (depinde de gabarit si de tipul filtrului)