O tehnologie multi-punct de scanare cu laser este capabila sa genereze harti 3D ale suprafetelor dozelor

0
260

Producatorul de tehnologie de control, Filtec a lansat Auratec, un nou echipament de detectare a presiunii pentru sticlele si dozele din aluminiu folosite la bauturi.

Auratec este un sistem de control bazat pe tehnologia laser care detecteaza incoerente de presiune din sticle si doze. Folosind o tehnologie multi-punct de scanare cu laser, Auratec este capabil sa genereze harti 3D ale suprafetelor dozelor si sa detecteze variatii de presiune cu o precizie extrem de ridicata.

“Sub profilul sau compact si puternic, Auratec ascunde o masina de mare inteligenta”, a declarat Leon Coetzee, vicepresedinte de marketing de produs pentru Filtec.

“Auratec iese in evidenta prin capacitatea sa de a genera evaluari 3D ale profilului si presiunii dozei, la viteze de inspectie care depasesc 1.200 de doze (recipienti) pe minut. Sistemul nu este afectat de variatiile de pozitionare ale recipientuluipe axele X, Y, sau Z, fiind astfel foarte tolerant la conditiile normale existente pe o linie de productie. Auratec inlocuieste vechiile solutii analogice traditionale sau pe cele bazate pe tehnologii acustice, cu o solutie de ultra-inalta rezolutie in 3D, care exceleaza, de asemenea, in robustete si longevitate”.

Auratec este disponibil pentru cumparare, primele livrari urmand sa aiba loc in cel de-al patrulea trimestru al acestui an. Sistemul avansat de detectare a presiunii Auratec poate fi folosit ca unitate de inspectare de sine statatoare sau poate fi usor de integrat cu alte echipamente.