Gama de carnati “Fomica?”: o alegere ideala pentru produse specifice sezonului de iarna

0
302

Satisfacerea cerintelor consumatorului cu un ritm alert de viata, aflat intr-o permanenta cautare de produse alimentare sanatoase si sigure, reprezinta scopul principal al dezvoltarii gamei de preparate si semipreparate ”Fomica?” marca Grupul de firme Safir.

Iar din dorinta a oferi romanilor produse din carne de pasare, ca o alternativa usoara la carnatii traditionali specifici meselor de sarbatoare, Grupul de firme Safir ofera consumatorilor carnati din carne de pui de la ”Fomica?”.

Carnatii de pui ”Fomica?” – o gama diversificata pentru masa de sarbatori a romanilor
Brandul „Fomica?” ofera consumatorului roman o gama larga de preparate si semipreparate din carne de pasare. Astfel se gasesc carnati de pui proaspeti sau carnati de pui proaspeti picanti, carnati afumati si fierti, dar si carnaciori de bere afumati si fierti.

Carnatii de pui marca „Fomica?” reprezenta alegerea ideala atunci cand vreti sa gatiti ceva sanatos, usor si rapid. Pot fi serviti la mese festive, alaturi de alte preparate si semipreparate “Fomica?” precum pastrama din piept sau pulpe de pui ori chiftele din pui. Impreuna alcatuiesc o masa delicioasa de sarbatori, iar daca doriti sa completati si cu racitura cu carne, la Deliciosul de Vaslui are reteta pentru sarbatori cu voie buna.

Carnatii din carne de pasare „Fomica?”, apreciati pentru calitate
Gama de carnati „Fomica?” se distinge prin faptul ca sunt produse romanesti proaspete si cu gust adevarat de pui. Carnea proaspat refrigerata provine de la Deliciosul de Vaslui, o marca proprie Grupului. Garantat toate produsele „Fomica?” nu contin aditivi, coloranti si conservanti.

Despre gama de preparate si semipreparate marca Grupul de firme Safir, accesati acest link: https://www.safir.ro/ro/fomica