GEA va dota noua fabrica de productie Danone

0
606

GEA a primit o comanda importanta de la Danone de a dota cu mai multe linii de productie noua fabrica moderna care va produce brandurile internationale Early Life Nutrition.

Fabrica Nutricia va fi construita in Cuijk, Olanda. GEA va furniza si instala tehnologiile sale de Evaporare si Uscare (Evaporation and Spray Drying Technologies). Tehnologiile comandate de la GEA au o valoare de aproximativ de 50 mil. euro.

“Noile linii GEA vor deveni tehnologii de baza in noua unitate de productie Danone. Noile fabrici sunt proiectate pentru functionare continua. Acestea vor fi, de asemenea, extrem de eficiente energetic, astfel indeplinind obiectivele ambitioase ale Danone pentru sustenabilitate”, a declarat Erik Olsen Niels, membru al consiliului executiv al GEA si responsabil pentru Solutions Business Area.

Fabrica va începe productia de formule pentru sugari spre sfarsitul anului 2017.

Specialistii in tehnologii de procesare a “aurului alb”

Procesarea laptelui se afla intr-un process de crestere rapida in intreaga lume pentru a satisface apetitul tot mai mare de lapte si produse lactate al unei populatii in continua crestere. Experienta indelungata a GEA si know-how-ul o fac lider in tehnologiile de procesare a unui dintre cele mai importante si versatile alimente.

Expertiza la scara globala

GEA exceleaza in construirea de facilitati la scara larga de care industriile de procesare a laptelui au nevoie pentru a satisfice cererea pentru aceste produse, sa se mentina topul noilor trenduri sis a ramana competitive.

Inginerii GEA proiecteaza, creaza si furnizeaza fabrici complete, linii de procesare si echipamente pentru a trata laptele crud si, de asemenea, pentru fabricarea si ambalarea laptelui si produse lactate- de la unt, inghetata, iaurt si branza, formule pentru sugari, lapte praf si zer si derivatele acestuia.

Expertiza GEA acopera managementul de proiect, instalarea fabricilor, punere in functiune si service post-vanzare. Toate tehnologiile de procesare a laptelui de la GEA sunt concepute si proiectate pentru a satisface cerintele stricte de igiena, siguranta alimentara si standarde de calitate, functionand in acelasi timp efficient si sustenabil.