Globus dezvolta o noua linie “eleganta” de ochelari de protectie

0
223

Globus a realizat o noua gama de ochelari de inalta performanta, proiectati pentru a oferi o protectie optima in medii precum cele din fabricile de produse alimentare si de bauturi.

Principalele noutati tehnologice incorporate in inovatoarea gama de ochelari Riley includ, printre altele, sistemul TempFlex – compus din perechea de brate laterale flexibile, realizate dintr-un elastomer termoplastic (TPE) si din aparatorile pentru tampla, elemente ce ofera confort celor ce poarta acesti ochelari, dar si prindere in siguranta.

Alte caracteristici de design ce constituie un element de noutate includ un mecanism inclinabil al aparatorilor de tample, punte reglabila pentru nas si lungime reglabila a aparatorilor de tample, explicau reprezentantii Globus. Toate aceste proprietati permit utilizatorului sa regleze ochelarii in mod optim, adaptându-i formei fetei in mod individual.

ochelari_de_protectie3Lentilele robuste din policarbonat ofera o protectie de inalta performanta la impact, precum si o calitate optica perfecta. Totodata au fost realizate o serie filtre specializate care sa acopere si sa protejeze lentilele: Riley Tecton, strat ce ofera o protectie de inalta calitate anti-zgârieturi si tratament anti-ceata; TECTON 400, care asigura un nivel inalt de protectie UV; si in final, folia Arida, care asigura impermeabilitate la umiditate pentru lucratorii in aer liber.

Fiecare model din gama vine cu o varietate de optiuni pentru nuanta lentilelor, fapt ce permite lucrul in conditii de siguranta intr-o gama larga de medii si conditii, explicau oficialii Globus.

Directorul executiv al Globus, Haraldur Agustsson a declarat ca:

“Globus si-a construit o reputatie de lider mondial in protectia mâinilor la locurile de munca, prin stabilirea standardului de siguranta, productivitate si ” purtare” a echipamentului de protectie. Stând de vorba cu clientii nostri, s-a desprins foarte clar concluzia ca  atunci cand s-a pus problema protectiei ochilor, piata a abordat acest aspect intr-o maniera traditionala, non-inovatoare si de multe ori, complicând in mod inutil lucrurile.

Am vazut, astfel posibilitatea de a oferi pietei o abordare complet noua, in ceea ce priveste protectia ochilor si am creat gama Riley, care inlatura problemele traditionale si ofera exact ceea ce are nevoie piata: ochelari de protectie de inalta performanta, proiectati cu  ingeniozitate si intr-un mod inovator ce garanteaza confortul si protectia de nivel inalt. Fiecare model este conceput la standarde exceptionale, cu un stil distinctiv, modern.”