Grupul de firme Safir: 28 de ani de experienta in industria carnii

0

Din dorinta de a face lucruri bune si performanta pe piata alimentara nationala si nu numai, Grupul de firme Safir a investit timp de 28 de ani in tehnologie de ultima generatie, in parteneriate de lunga durata si in pregatirea si motivarea angajatilor.

Astfel, misiunea de a dezvolta un proces tehnologic corect si complex, pasiunea pentru industria carnii si dorinta de a livra produse cu gust adevarat au dus la produsele ce se gasesc astazi in casele romanilor: carnea proaspata de pui a Deliciosului de Vaslui, preparatele si semipreparatele natural condimentate Fomica? si Zdravan Moldovenesc, puiul cu crestere lenta.

Povestea Grupului de Firme Safir
Totul a inceput cu un darac si o moara, dar entuziasmul si ritmul alert al evolutiei si al investitiilor au facut ca mica afacere de familie sa se dezvolte frumos si sanatos. Inca de la inceput lucrurile au fost gandite si facute astfel incat ele sa transforme in bine comunitatea in care se intampla. Munca si pasiunea au dus la construirea de ferme pentru pasari, la ridicarea unui abator, a unei fabrici de fainuri proteice, de nutreturi combinate si la dezvoltarea unei retele de distributie proprie.

Pui crescuti cu mainile curate si cu valori sanatoase
Valorile dupa care se ghideaza Grupul de firme Safir, precum respectul, responsabilitatea, dezvoltarea continua si transparenta au atras dupa ele parteneriate frumoase, adevarate side lunga durata. Acum, Safir reprezinta o familie de maratonisti, cu idealuri marete, pofta de viata si grija pentru pui, echipa, parteneri.

Pentru a demonstra ca produsele din carne de pui sunt obtinute cinstit si fara ocolisuri, Grupul de firme Safir a derulat numeroase campanii de informare a consumatorilor despre carnea de pui, despre hrana acestora si cum sunt crescuti. Totul pentru a indemna consumatorii sa aleaga corect carnea ce urmeaza a fi gatita celor dragi.

Bratele si portile Grupului de firme Safir sunt mereu deschise. Afla mai multe aici: https://www.safir.ro/