Grupul de firme Safir a fost prezent la Carnexpo cu cele trei branduri de sub aripa sa

0
8
Safir Carnexpo 2019

In perioada 30 Octombrie – 3 Noiembrie, Grupul de firme Safir a fost la evenimentul Carnexpo din Bucuresti, la cea mai mare expozitie specializata din sud estul Europei, dedicata industriei carnii si domeniilor conexe.

Pentru Grupul de firme Safir este a doua prezenta, in acest an, la evenimente de amploare din industria carnii, iar motivele participarii sunt reprezentate de dorinta de dezvoltare continua a brandului.

Carnexpo a contribuit la cresterea notorietatii Grupului de firme Safir
Grupul a avut intalniri cu diferiti clienti si jucatori din aceasta industrie a carnii, intalniri in cadrul carora s-au purtat discutii sincere, oneste despre prelucrarea, comercializarea si distributia alimentelor din carne de pui.

Carnexpo a oferit sansa de analiza a pietei si a tendintelor din industria carnii, informatii de pe urma carora Grupul de firme Safir intentioneaza sa le dezvolte pentru a imbunatati experienta consumatorilor cu produsele comercializate de acestia.

Au fost identificati noi clienti si furnizori cu care Grupul de firme Safir va incepe sa incheie parteneriate de incredere, bazate pe o comunicare transparenta si sincera.


Care sunt viitoarele planuri ale Grupului de firme Safir?
Misiunea Grupului a fost mereu aceea de a dezvolta un proces tehnologic corect si complex, cu scopul de a obtine si livra pietei produse cu gust adevarat.

In perioada ce urmeaza, Grupul de firme Safir si-a propus sa continue cu aceeasi dedicatie, prin noi investitii si prin participarea la cele mai importante evenimente din industria carnii. Toate aceste actiuni sunt facute din dorinta de a face lucruri bune si performanta pe piata alimentara nationala si nu numai.

Orientarea Grupului de firme Safir catre o piata care promoveaza standarde pentru o viata mai buna a animalelor, a facilitat dezvoltarea unor parteneriate durabile atat in Romania si Uniunea Europeana, cat si in afara acesteia.

Prin participarea la evenimente precum Carnexpo, Grupul doreste sa continue cu dezvoltarea acestor tipuri de parteneriate de incredere si de lunga durata.

Afla mai multe detalii și urmareste-le activitatea aici: www.safir.ro.