Hame Romania – 10% crestere a cifrei de afaceri în 2015

0
661
crestere_economica12,mijlocii, scumpiri, inflatiei, consum, Macromex, luni

Hame Romania estimează o creștere de 10% a cifrei de afaceri în 2015, comparativ cu anul trecut când a înregistrat o cifră de afaceri netă de aproximativ 70 de milioane de lei.

Cresterile prognozate au fost sustinute atat de inovarea de produs, cat si de strategia de comunicare .

Sorin Bozdog, General Manager Hamé România, declara:

„Strategia care a stat la baza acestor rezultate a constat in inovare atat la nivel de produs, cât și la nivel de comunicare, conceptele fiind dezvolate și produse în România. Fiind singura țară cu caracter latin din grupul Hamé Holding, s-au făcut eforturi susținute de adaptare la specificul local ”

Hame a intrat pe piata din România în anul 2005, iar  în 10 ani de activitate, compania a ajuns la o cifra de afaceri de 16,4 milioane de euro, dublându-și vânzările în ultimii 4 ani.

La aniversarea a 10 ani pe piața românească, Hame lanseaza gama de produse premium Hame Select. Aceasta are la baza o serie de rețete dezvoltate local, acoperind mai multe segmente din categoria conserve: conserve cu conținut ridicat de carne (95% carne de porc și 92% carne de vita), ready meal-uri ce au la bază rețete cu specific local (ardei umpluți, sarmale, gulaș sau fasole cu costiță/cârnăciori) și pate de ficat fără coloranți, conservanți sau potențiatori de gust.

Gama Hamé Select Steak include produse din categoria ready meal ce au ca ingredinete principale pulpa de porc și vită și pieptul de curcan. Tot din segmentul ready meal fac parte și produsele Hamé Select – ardei umpluți, sarmale, gulaș sau fasole cu costiță/cârnăciori.

Hamé România este prezentă în 10 categorii de produse, cele mai importante fiind cele din categoria de pate și carne (unde Hamé deține o unitate producție la Caracal), conserve de pește și compoturi. În România, portofoliul companiei include mărci precum Hamé, Antrefrig (preluat în anul 2007 de Hamé Holding), Hamánek, Hangiţa.