INCDBA IBA Bucuresti va participa in perioada 11-12 octombrie 2018 la cea de-a doua conferinta INGREDIENTS SHOW, organizata la Sibiu, Hotel Ramada.

0
37

In cadrul acestui eveniment, pe langa subiectele dezbatute in plen referitoare la tendintele nutritiei personalizate si la oportunitatile de colaborare dintre industrie si cercetare, proiectul EXPERTAL – “Valorificarea expertizei in cercetarea agro-alimentara prin transfer de cunostinte catre mediul privat in vederea obtinerii de produse alimentare sigure si optimizate nutritional” va invita sa luati parte in data de 11 octombrie, la un workshop interactiv – Science Caffe – pe tema impactului cercetarii si inovarii asupra intregului sistem alimentar.

Prin derularea acestui workshop ne dorim sa reunim parti interesate, factori de decizie din alimentatie, nutritie sau sanatate, care sa analizeze situatia actuala a intregului lant alimentar si sa defineasca oportunitatile de cooperare benefica intre cercetare si industrie tinand cont de necesitatile de adaptare la tendintele viitorului.

Proiectul EXPERTAL are ca obiectv valorificarea expertizei obtinuta prin cercetare a IBA Bucuresti, in domeniul calitatii alimentelor – senzoriale, igienice. Tehnologice, nutirionale si etice – prin transferul de cunostinte catre mediul privat in vederea obtinerii de produse alimentare sigure si optimizate nutritional.

De asemenea, proiectul EXPERTAL urmareste promovarea ofertei IBA Bcucuresti prin evenimente tematice si intalniri individuale, incurajarea companiilor de a solicita asistenta tehnica/consiliere pentru afacerea lor precum si rezolvarea unor probleme punctuale ale industriei.

Detalii despre INGREDIENTS SHOW 2018 AICI!