facebook

K + G Wetter va prezenta noutatile pentru prelucrarea carnii la IFFA 2016

0
728
prelucrare_carne1

website builder

In conformitate cu directia companiei in ceea ce priveste optimizarea continua a solutiilor de prelucrare a carnii, K + G Wetter a lansat noile polizoare unghiulare si polizoare unghiulare mixer E 130 mm / G 160, lansarea fiind la fix pentru IFFA.

Noul USP al echipamentului este constituit prin accesul direct la buncarul polizor, asa-numita functie “Easy Access”. Gratie acestei deschideri spatioase in camera de amestecare, utilizatorii pot cu usurinta “ajunge in” masina de amestecare, pentru a o curata sau pentru a suplimenta alimentarea cu carne.

De asemenea, operatorul masinariei nu mai trebuie sa faca efortul de a indoi peste marginea cuvei pentru a avea acces la arborele de amestecare si “tubul” de alimentare. Acest lucru inseamna ca acesta poate converti singur masina intr-o polizor unghiular fara un dispozitiv de amestecare, sau – in schimb – se adauga functia de amestecare. In ceea ce priveste capacitatea de amestecare, noul polizor unghiular mixer poate gazdui pana la 190 de kg de carne.

In ceea ce priveste taietorii, de asemenea, K + G Wetter lucreaza in mod constant la solutii noi si individuale pentru macelarii. K + G Wetter va prezenta noul taietor in vid de 120 litri, in aceasta primavare. “Ce este special la acest taietor este faptul ca partea frontala a capacului poate fi acum usor de deschis. Aceasta creeaza noi optiuni pentru a face o procesare mai rapida, mai usoara si, mai presus de toate, mai eficienta “, spune CEO-ul K + G Wetter, Volker Lauber.

Compania K + G Wetter va prezenta toate noutatile si inovatiile in cadrul expozitiei IFFA, care va avea loc in perioada 7-12 mai 2016, in Frankfurt, Germania.
Compania K + G Wetter furnizeaza echipamente si solutii pentru procesarea carnii a caror eficienta, siguranta si igiena sunt de necontestat, folosind material de prima clasa.