LaDORNA Zile Usoare, un lapte mai usor de digerat

0
1047

LaDORNA isi extinde portofoliul cu un nou produs, LaDORNA Zile Usoare, un lapte mai usor de digerat, fara lactoza, cu doar 1,5% grasime.

Noul produs este recomandat iubitorilor de lapte care prezinta simptome secundare neplacute dupa consum si persoanelor intolerante la lactoza.

Conform studiului „Adapted Milk Potential, Quantitative Survey, July 2014”, realizat de cei de la IPSOS Romania, peste 17% din consumatorii de lapte din Romania resimt senzatii de balonare si indigestie atunci cand consuma lapte.

Acest disconfort este cauzat de imposibilitatea organismului de a digera lactoza sau, mai exact, a zaharului natural din lapte. Majoritatea persoanelor ce manifesta simptome ale intolerantei la lactoza (fie ele balonare, disconfort abdominal sau indigestie), la 30 – 60 de minute dupa consumul laptelui clasic aleg, in final, sa nu mai consume produsul, desi el constituie una dintre cele mai importante surse alimentare de calciu.

Calciul este mineralul cel mai abundent din corpul uman, acesta contribuind la soliditatea oaselor si a dintilor, indiferent de varsta consumatorilor. Aportul de calciu, prin lapte si produse lactate, este si mai important in cazul femeilor, atat in adolescenta, cat si in perioada sarcinii, a alaptarii si dupa menopauza.

Noul produs LaDORNA are aceeasi textura si valoare nutritiva precum laptele clasic si poate fi consumat in orice moment al zilei, fie simplu, fie in combinatie cu alte ingrediente: cacao, cereale, in cafea.

Laptele LaDORNA Zile Usoare este recomandat persoanelor care manifesta intoleranta la lactoza, celor care sufera de gastro-enterita si celor care urmeaza un tratament cu antibiotice.

Produsul este deja pe raft, putand fi gasit in magazine si supermarketuri.

LaDORNA este unul dintre cei mai importanti jucatori  din industria lactatelor, fiind lider de piata pe segmentul laptelui UHT si un important pion in celelalte categorii de produse lactate: smantana, branzeturi, unt, iaurturi.