Maximizarea spatiului cu benzi transportoare in spirala

0
307
poza preluata de pe www.foodbev.com

Seria SpiralVeyor SV de la AmbaFlex este un sistem de transport in spirala care poate fi aplicat in multe industrii si intr-o gama larga de aplicatii pentru a maximiza spatiul in instalatiile de productie.

Spatiul este o problema in salile de productie, indiferent de industrie. Programul SpiralVeyor SlimLine este cel mai compact ascensor spiralat de pe piata, economisind spatiu valoros, pastrand libere culoarele si zonele de lucru si exploatand la maximum spatiul dintre podea si plafon.

Versiunea SlimLine este proiectata cu scopul principal de a economisi spatiu si este cel mai compact ascensor spiralat din lume. De exemplu, un SlimLine SpiralVeyor cu o centura cu latimea de 300 mm aplicata pentru ambalarea secundara cu un diametru de 1240 mm necesita doar 1,2 m2 de spatiu pe podea, comparativ cu 4,5 m2 necesar pentru un lift traditional.

SlimLine SpiralVeyors poate fi echipat cu una sau mai multe piese paralele, fiecare transportor asigurand un flux continuu. In plus, multe alte optiuni sunt disponibile pentru personalizarea / configurarea acestui tip de banda transportoare spirala, pentru aplicatii si functii specifice.

O gama larga de aplicatii de ambalare sunt acoperite de seria Slimline, iar aplicatiile potrivite includ cartoane, recipiente, tavi, recipiente de sticla, pungi si cutii.