Nou sistem de ambalare

0
35

Creat de producatorul italian PFM Packaging Machinery, sistemul de ambalare Azimuth EVO a fost conceput pentru a reduce timpul de oprire pentru schimbarile de bobina si pentru a oferi posibilitatea urmaririi automate a foliilor, precum si o amprenta la sol mai redusa, pentru economisirea spatiului. Noul echipament urmeaza acelasi concept de design ca masinile de ambalare din seria R.

Conform PFM, instalarea automata a bobinei de folie Azimuth EVO este conceputa atat pentru a reduce substantial timpul de schimbare, cat si pentru a minimiza risipa de folie, pe masura ce operatorii imbina marginile acestora. Acest lucru este deosebit de important pentru pungile cu patru parti, care sunt din ce in ce mai populare pentru o gama larga de aplicatii alimentare si de bauturi.

„Baggerul” (echipamentul de ambalare in pungi) se alatura gamei existente de PFM de solutii automate pentru sectoarele alimentare si non-alimentare.

Alte lansari recente ale producatorului de ambalaje includ cea mai recenta versiune a flowrapper-ului Pearl flexibil, proiectat in otel inoxidabil pentru beneficiile sale de igiena; PFM Scirocco, un dispozitiv de curgere inversat de tip MAP pentru produse ce includ laptele si branza, precum si cea mai recenta generatie a cantarului multifunctional PFM C2, conceput pentru cantarirea de mare viteza si precizie a granulelor si a peletilor.