Producatorul de mezeluri Serious Pig a creat prima gustare anti-mahmureala

0
558
mahmureala_2

Producătorul londonez de mezeluri Serious Pig a creat ”Hangover Cured”. Aceasta este o gustare împotriva mahmurelii. Noul produs, realizat 100% din carne din Marea Britanie, este bogat în proteine și conține ardei iute și ghimbir în cantități importante, alimente care, în opinia specialiștilor, luptă împotriva simpomelor asociate mahurelii.

mahmureala_2

George Rice, reprezentantul Serious Pig, declara:

Ca să fim sinceri, numănui nu-i place să fie mahmur, așa că ne-am gândit să inventăm un produs care vine în întâmpinarea acestei probleme. Știm că există pe piață numeroase soluții impotriva mahmurelii, însă noi nu am găsit niciun care să funcționeze într-adevăr. Așa că ne-am gândit să dezvoltăm ceva nou și în același timp diferit. Astfel, Hangover Cured este o gustare care previne mahmureala și pe care clienții o pot consuma în timp ce consumă o bere sau un pahar de vin. Am testat produsul inițial cu prietenii și familia și feedbackul a fost unul pozitiv

Cat priveste opinia specialistului, acesta este de parere ca:

”Consumul de proteine din carne de calitate în același timp cu consumul de băuturi alcoolice poate fi o idee bună pentru că astfel impactul pe care alcoolul îl are asupra organismului se diminuează. De asemenea, ghimbirul este un remediu tradițional bine cunoscut pentru a preveni greața, în itmp ce ardeiul iute crește nivelul de endorfine și îmbunătățește circulația, astfel că procesul de detoxificare a organismului poate să funcșioneze mai bine”, explica Angela Downden, specialist în nutriție.