Crediton Dairy lanseaza gama Moo Milk in portii mini

0
366

Crediton Dairy și-a extins gama de lapte la 1 litru Moo Milk prin lansarea produselor in ambalaj de 330ml pentru o singură porție disponibilă în patru arome: căpșuni, ciocolată, banane și ciocolată Fudge.

Lansarea vine după ce compania a văzut o oportunitate în “sectorul consumului de impuls” al pieței lactatelor, imediat după ce a finalizat recent o investitie 1mil lire sterline într-o linie de umplere de mare viteză pentru ambalajele Prisma la fabrica sa în Devon, Marea Britanie.

Crediton Dairy a investit mai mult de15mil lire sterline în modernizarea fabricilor din 2009, 5 mil au fost investiți în ultimii doi ani pentru a crește capacitatea de producție. Compania are planuri suplimentare pentru a investi în fabrica sa, în oameni și în procese.

“Decizia Crediton Dairy de a investi în trendul consumului de impuls se bazează pe succesul brandului nostru Moo pentru produsele care pot fi luate acasă, astfel fiind în deplină concordanță cu strategia noastră de a ne concentra pe producția de produse pe bază de lapte cu arome adăugate și funcționale”, a declarat Tim Smiddy, Directorul Crediton Dairy.

Cele mai recente investiții în industria lactatelor reflectă angajamentul nostru continuu de a investi în ambele fabrici, în marketing, categorii de produse și dezvoltarea de noi produse.

Crediton Dairy produce băuturi pe bază de lapte aromate, funcționale și fortificate cu diferite vitamine. Printre branduri se numără: Moo, Flora pro activ, laptele aromat Mars, laptele cu ciocolată Galaxy și gama Gu Hot Chocolate. Produsele pot fi găsite în rețelele de magazine dar și în restaurantele din Marea Britanie.

Compania este una dintre liderii pieței băuturilor din lapte din Marea Britanie cu istorie în industria lactatelor și produselor FMCG. Compania a fost distinsă cu prestigiosul premiu Dairy Industry Award în 2013.