Ocean Fish, singurul procesator de peste implicat in campania „Sa intelegem mai bine alimentele”

0
193

Cel mai mare producator de peste si produse din peste din Romania, Ocean Fish, sustine campania de educare si informare corecta „Sa intelegem mai bine alimentele”, organizata de revista de specialitate RO.aliment.

In prima etapa, campania s-a concretizat cu o degustare de produse in Mall Promenada, in perioada 7-8 iunie 2019, dar si cu un show culinar si un spatiu dedicat copiilor, cu activitati specifice, tot spre o informare corecta asupra beneficiilor alimentelor, in incercarea de a demitiza teoriile nesustinute stiintific ce recomanda incorect eliminarea anumitor grupe de produse din dieta copiilor.

MAI MULTE INFORMATII DESPRE CAMPANIE SI ORASELE IN CARE VA POPOSI CURAND

Aceasta este si una dintre prioritatile Ocean Fish, educarea consumatorului final si promovarea unui stil de viata sanatos si echilibrat. Producatorul a lansat o gama intreaga creata special pentru copii, prin care cei mici sunt incurajati sa consume peste de catre personajele fantastice Pancho si prietenii sai.

Ocean Fish a castigat anul acesta trofeul „Gustul Ales”, la categoria produse din peste cu File de Butterfish afumat, dupa ce, in 2018, a fost distins cu acelasi premiu, pentru cel mai bun somon afumat.


Despre Ocean Fish
Furnizor al Casei Regale de cativa ani, Ocean Fish este primul procesator ce a pus pe piata romaneasca somonul afumat. In prezent, capacitatea de procesare si distributie este de aproximativ 5.000 tone pe an, compania fiind pe primul loc in sectorul prelucrarii si conservarii pestelui: peste proaspat, semipreparate din peste si peste si fructe de mare congelate.

Ocean Fish are 20 ani de activitate pe piata din Romania si este singurul din acest segment care a tintit spre o expansiune continua si o investitie in tot ce inseamna tehnologie inalta in procesarea pestelui, ce se ridica la peste 20 milioane de euro, sustinuta si de accesarea a cinci proiecte cu finantare europeana, impreuna cu sprijinul Guvernului Romaniei.

Ocean Fish detine la Afumati si un depozit frigorific cu o capacitate de 15.000 tone, precum si de o flota proprie de 100 camioane.

pesteMateriile prime sunt achizitionate din intreaga lume, prioritate fiind produsele cu originea din Oceanul Atlantic, Pacific, Oceanul Indian cat si Marile Nordului, Mediterana si Adriatica.
Producatorul, avand standartul IFS (certificare internationala privind siguranta inalta in domeniul de food) are un intreg proces detaliat de selectionare a materiei prime: se achizitioneaza doar produse de la unitati acreditate, testate, care detin toate certificarile in food safety (indiferent ca vorbim despre o crescatorie sau de un vas de pescuit). Ajunsa la destinatie (depozitele Ocean Fish din Afumati), materia prima este atent verificata de Departamentul de control-calitate, excluzandu-se total posibilitatea folosirii de materii prime ce ar putea prejudicia calitatea produsului finit.

Ocean Fish are si o retea de magazine proprii: sapte unitati comerciale in Romania si trei in Republica Moldova.