Prima Conferinta de Aromatologie din Romania

0
747

Evenimentul este Prima Conferinta de Aromatologie din Romania organizata de Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, Facultatea de Stiinte si Mediu din cadrul Universitatii Dunarea de Jos din Galati si Scoala de Aromatologie Stiintifica Aroma Armony pe data de 4-6 Martie 2016.

Obiectivele conferintei sunt:

 sa reuneasca specialisti din mediul academic, domeniul medical si aromaterapie pentru comunicari ale rezultatelor cercetarilor stiintifice in domeniu;
 sa prezinte rolul important al plantelor aromatice si uleiurilor esentiale pentru industria alimentara, medicina si cosmetica.

Activitati ale conferintei

A. Prezentari plen/poster si aplicatii in laboratoare pentru temele : Uleiuri esentiale: metode de extractie inovative, aplicatii in industria alimentara si medicina. Aromaterapie. Metode avansate de analiza a uleiurilor esentiale. Incapsularea si microincapsularea uleiurilor esentiale.
B. Expozitii:
Uleiuri esentiale,
Produse alimentare;
Produse cosmetice
Promovare

Organizator:

Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, Facultatea de Stiinte si Mediu si Scoala Stiintifica de Aromatologie Aroma Armony in parteneriat cu Complexul Muzeal de Stiintele Naturii Galati, Sectia Gradina Botanica si Asociatia Româna a Medicilor Fitoterapeuti anunta Conferinta internationala intitulata Uleiurile esentiale utilizate in Aromaterapie – Industria alimentara – Cosmetica, care va avea loc in data de 4-6 Martie 2016.

Orasul Galati, situat in sud-estul României, este un important centru economic având la baza portul dunarean, industria navala, industria de otel si tabla. Facultatea Stiinta si Ingineria Alimentelor a fost infiintata in 1948 fiind, in prezent, o institutie academica si de cercetare cu renume in domeniul industriei alimentare. Facultatea Stiinte si Mediu este o institutie prestigioasa in domenii precum chimia, fizica si stiintele mediului. Scoala Stiintifica de Aromatologie Aroma Armony a fost fondata de Doamna Cornelia DecuChaumont dupa principiile Scolii Franceze de Aromaterapie, fiind prima scoala de aromatologie din România.
Conferinţa se va desfăşura la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi, Secţia Gradina Botanică.

Din Comitetul de organizare fac parte:
Cornelia DECU CHAUMONT
Petru ALEXE
Camelia VIZIREANU
Liliana MIHALCEA
Daniela BORDA
Rodica DINICA
Iulia BLEOANCA
Bianca FURDUI
Maricica STOICA
Oana Emilia CONSTANTIN
Gabriela IORDACHESCU

Sponsorul conferintei este Cofetaria Angelo.

In urma participarii la aceasta conferinta medicii si farmacistii vor primi credite EMC!
Mai multe detalii despre inscriere si participare gasiti aici.