Producatori de dulciuri din Romania expun la ISM Koln

0
1676

Aproximativ 20 de companii producatoare de ciocolata, dulciuri, dropsuri, croissante sau biscuiti din Romania vor participa in perioada 31 ianuarie – 3 februarie la targul de dulciuri si snackuri ISM din Köln (Germania).

Printre participantii la targul din Germania se numara companii precum Tymbark Maspex, Alka Group, Heidi Chocolat, Boromir, Croco, Germino, Derpan, European Food sau Chipita Romania, numarandu-se printre cei peste 1500 de expozanti care participa in fiecare an la targul ISM pentru a-si cauta noi parteneri la export.

Intreaga diversitate a lumii dulciurilor si snack-urilor va fi prezenta la Koln in perioada 31.01- 03.02.2016. Targul ISM este cel mai mare de acest fel din lume dedicat producatorilor de snackuri şi dulciuri, atragand anual circa 37.000 de vizitatori. Evenimentul va reuni numeroase inovatii, noi perspective, contacte pe parcursul celor 4 zile de targ, cum ar fi: cacao, ciocolata si produse din ciocolata; produse zaharoase; biscuiti; snack-uri; produse ready-to-eat; snack-uri din fructe si legume; cafea; ceai; inghetata; produse de patiserie congelate; asociatii comerciale.

Printre vizitatori se numara: buyeri din sectorul cofetarie, alimente si bauturi, asociatii de import/ achizitie; lanturi comerciale si sucursale regionale, hypermarket-uri, firme alimentatie publica, retail cofetarie, magazine de patisserie, cafenele, cofetarii, furnizori de tehnologii pentru cofetarii, patiserii, retail online, operatori echipamente vending, nutritionisti, tehnologi din industria alimentara etc.

ISM atrage nenumarati vizitatori din toate colturile lumii in fiecare an. Cel mai important loc de intalnire din industrie impresioneaza cu spectrul sau diversificat de oferte de ciocolata, biscuit, snack-uri, produse zaharoase.

ProSweets Cologne este un targ unic pentru intreaga industrie de dulciuri si snack-uri care are loc in paralel cu ISM, in acelasi loc.

Furnizori mici, medii si lideri de piata iau contact direct cu comertul global pentru a satisfice nevoile consumatorilor cu idei inovatoare, creatii si concepte. Acest lucru asigura beneficii mutual si un viitor profitabil pentru furnizori, producatori si trader totoodata.