Producatorii greci au realizat un ulei de masline virgin infuzat cu aur adevarat

0
420

Producatorul de ulei de masline Myst a dezvoltat un nou ulei de masline virgin infuzat cu aur de 24 karate. Fiecare sticla de Myst Gold contine 500 ml de ulei de masline extra virgin Myst de calitate premium infuzat cu fulgi de aur comestibili.

Desi compania are sediul în Stockholm, uleiul de masline este obtinut din masline organice, culese din plantatiile istorice de maslini din Muntele Olimp, din centrul Greciei.
Uleiul de masline extra virgin Myst contine arome florale, de plante medicinale si de citrice fiind în acelasi timp extrem de echilibrat, a declarat compania. Produsul are o perioada de valabilitate de doi ani.

Uleiul nostru de masline extra virgin este produs în primul rand prin metoda de extractie la rece, la temperaturi scazute, cu monitorizarea cu foarte mare grija a conditiilor de igiena”, a explicat Myst. “Am ramas fideli cuvintelor “extra virgin “, prin orientarea noastra de a nu folosi niciun fel de îngrasaminte chimice sau pesticide în orice etapa a productiei.

Produs în întregime din soiul Pierias de masline, uleiul de masline Myst are o aroma superba de fructe si o aciditate cuprinsa între 0,2% si 0,5%.
Inovatia, constand în utilizarea aurului comestibil, continua de fapt o îndelungata traditie ce se extinde pana la societatea egipteana antica, unde se credea ca aurul poseda puteri legendare, ce contribuie la o viata lunga si plina de vitalitate. Mai recent, companiile de bauturi spirtoase s-au folosit de aurul comestibil pentru a dezvolta vodca infuzata cu aur si lichioruri infuzate cu aur. De multe ori, ingredientul este folosit de branduri pentru a face un produs mai perceptibil pentru consumator.

Dar, motivele Myst pentru producerea unui ulei de masline infuzat cu fulgi de aur au fost mai mult ”pamantene”: ea a declarat ca doreste sa sublinieze faptul ca picatura de ulei de masline este “aur lichid” si ca în acest fel a dorit sa evidentieze calitatea premium a uleiului de masline Myst.

Clientii care-si doresc o sticla de ulei Myst Gold vor trebui sa depuna un pic de efort pentru a-l obtine: este disponibil la pre-comanda pe site-ul Myst, livrarea facandu-se în circa o luna. Fiecare sticla dee 50cl costa $ 69.