PwC creeaza oportunitati alaturi de Coursera

0
253

PwC si-a unit fortele cu platforma online Coursera pentru a oferi acces la un curs de exceptie despre analiza datelor.

PwC anunta lansarea unei colaborari cu Coursera, cea mai mare platforma de cursuri online deschise si in masa (massive open online course/ MOOC) din lume. Coursera este foarte apreciata pentru calitatea cursurilor sale. PwC este una dintre primele retele de servicii profesionale care ofera cursuri pentru cei 208.000 de angajati si publicului larg pe platforma Coursera.

Prin intermediul acestei colaborari PwC poate oferi o serie de cursuri disponibile la scara larga pentru oricine care ar putea beneficia de aprofundarea cunostintelor de analiza de date. Incepand cu 22 august, noul curs PwC “Data Analysis and Presentation Skills” poate fi urmat oricand, oriunde in lume, multumita platformei flexibile de invatare Coursera. Aceasta colaborare va permite de asemenea echipelor PwC sa-si imbunatateasca procesul intern de invatare si dezvoltare.

Colaborarea dintre noi si Coursera presupune mai mult decat dezvoltarea unor cursuri; ne propunem sa sprijinim utilizatorii, ca prin cunostintele acumulate sa-si consolideze increderea in ei insisi, intr-o lume in continua schimbare”, a declarat Francesca Postolache, Partener, Servicii de Audit, PwC Romania si liderul The Academy at PwC.

„Speram ca vom contribui la dezvoltarea unei generatii de lideri increzatori care pot la randul lor sa inspire incredere in altii si care sunt pregatiti sa rezolve problemele importante cu care se confrunta afacerile pe care le conduc.”

Coursera este creata pentru a ajuta utilizatorii sa avanseze in cariera, oferindu-le acces la cele mai bune institutii de invatamant si suntem incantati sa extindem acest demers prin livrarea unor cursuri celor mai mari angajatori la nivel mondial, precum PwC”, a afirmat Rick Levin, fondatorul si directorul executiv Coursera. „PwC are o intelegere unica a ceea ce cauta mai exact angajatorii in roluri care necesita abilitati de baza de analiza a datelor impreuna cu abilitati de comunicare a datelor respective. Suntem incantati ca PwC va avea de acum posibilitatea sa contribuie la instruirea oamenilor cu potential ridicat din intreaga lume in aceste competente cheie prin intermediul platformei noastre.

Coursera este o platforma educativa care, in parteneriat cu universitati si organizatii de top la nivel mondial, ofera cursuri online disponibile in masa. Aceste cursuri deschise va permit sa obtineti o calificare in orice moment sau oriunde datorita accesului universal la cea mai buna educatie din lume pe care il ofera Coursera.