Q&A-ul despre carnea de pui a Grupului de firme Safir continua: care sunt in prezent rezultatele campaniei de informare

0
carne de pui

In ziua de azi este foarte usor sa accesam o informatie si exista o multitudine de surse de informare. Dar acest lucru nu inseamna ca tot continutul gasit este corect.

Din dorinta de a avea consumatori informati si de a oferi acces direct la informatie credibila, oferita de catre un specialist, Grupul de firme Safir deruleaza inca din luna Aprilie 2019 o campanie de informare cu privire la industria carnii de pui.

Pe langa faptul ca se demonteaza mituri importante din aceasta industrie, se creaza si o legatura permanenta intre specialistii Grupului si consumatori, legatura ce duce la fidelizarea si construirea unei relatii puternice intre brandurile Grupului si publicul sau.

Scopul acestei actiuni este informarea transparenta a consumatorilor, astfel incat totul despre subiectul carnea de pui si produsele Grupului sa fie limpede ca buna ziua, dar si sondarea pietei cu privire la preocuparile, doleantele si preferintele acestora in materie de carne de pui, actiune ce reprezenta unul dintre principalii piloni ai dezvoltarii continue Grupul de firme Safir.

Rezultatele campaniei “Q&A – intrebari frecvente despre carnea de pui”
Sectiunea de intrebari si raspunsuri va fi mereu activa pe safir.ro, iar specialistii Grupului vor raspunde transparent la orice curiozitate venita din partea consumatorilor.

Conform echipei Safir, din luna Aprilie si pana in prezent au fost adresate un numar de 1545 de intrebari despre industria carnii de pui. Subiectele cel mai des abordate au fost despre continutul carnii de pui, cresterea si hrana pasarilor din ferme, termene de valabilitate, pastrarea corespunzatoare a carnii si despre cat de sanatoasa si naturala este carnea de pui a Grupului de firme Safir.

Grupul de firme Safir continua campania de informare a consumatorilor
Se militeaza pentru transparenta si pentru o comunicare onesta cu oricine are curiozitati despre industria carnii de pui si despre produsele ce stau sub umbrela Grupului.

Q&A reprezinta rezultatul unui studiu de piata online, pentru a prezenta si promova interesul general al consumatorului de produse marca Safir, cercetare ce se va desfasura si in perioada urmatoare si la care toti cei doritori sunt invitati sa participe.

Ai intrebari de pus? Grupul de firme Safir le asteapta cu mare drag aici: www.safir.ro/ro/intrebari-carne-de-pui