Revista presei din 21 aprilie | RO.aliment

0
133

Galerie cu harti: Pomicultorii stau cu ochii pe termometre. Valul de frig pune in pericol productia de fructe

Proprietarii de livezi urmaresc ingrijorati temperaturile din acest weekend cu temerea ca valul de frig le-ar putea strica recoltele de fructe.Dupa o perioada mai calda in care pomii au apucat sa infloreasca valul de frig neasteptat, anuntat pentru acest final de saptamana pune in pericol rodul fructiferilor.

Sursa: STARTUP CAFE

Businessul Dr. Oetker a făcut anul trecut primul pas înapoi: minus 3%

Dr. Oetker Ro, filiala locală a grupului german cu acelaşi nume, a terminat anul trecut cu o cifră de afaceri de 285,5 mil. lei (64 mil. euro), în scădere cu 3% faţă de anul precedent, arată calculele ZF pe baza datelor de la Ministerul de Finanţe.

Sursa: ZF

Producătorul de mezeluri Superstar Com din Rădăuţi vrea să ajungă la 33 de magazine

Producătorul de preparate din carne Superstar Com din Rădăuţi, judeţul Suceava, un business de aproape 8 mil. euro în 2016, deţinut de antre­prenorul român Marcel Rusu, şi-a pro­pus să des­chidă zece noi magazine anul acesta, ajungând astfel la 33 de unităţi şi 220 de angajaţi.

Sursa: ZF

Un hipermarket din Arad a fost amendat de Protecţia Consumatorilor pentru că a vândut carne „din viitor”

Un hipermarket din Arad a fost amendat, joi, cu 5.000 de lei, de reprezentanţii Protecţiei Consumatorilor, pentru practici comerciale incorecte, după ce un bărbat a cumpărat carne pe care era trecută ca dată a ambalării o zi viitoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sursa: MEDIAFAX