Să susținem produsul românesc și „Gustul Ales” al produselor alimentare fabricate în România

0
179

Având ca parteneri ROMALIMENTA, APRIL, ARC, APCPR, IBA, APAR, MADR, ANSVSA revista RO.aliment organizează în 10 și 11 mai evenimentul anului dedicat PRODUSULUI alimentar ROMÂNESC la care vă invităm să participați fie în auditoriu, cu stand de degustare sau chiar în calitate de partener. Ne-am dorit să vă oferim un cadru prietenos și credem că pe malul lacului Herastrău, la Clubul Diplomaților, unde totul este verde-fresh este locul cel mai potrivit!

 

DACĂ SUNTEȚI PRODUCĂTOR / PROCESATOR / FURNIZOR puteți participa cu:

STAND de degustare
Poziționarea și aspectul estetic contează foarte mult. Astfel, vei reuși să construiești o imagine serioasă și profesională a afacerii tale. Gândește-te mereu că orice formă de publicitate înseamnă un pas în plus în fața competiției!

Tarif la cerere in functie de dimensiunea standului si de destinatia acestuia: de degustare sau de prezentare

în AUDITORIU
Vei afla de la specialiști cele mai noi informații despre o etichetă curată, ambalare eficientă, legislație, achiziții publice, strategii de promovare, rolul DSV, legea 150, etichetare, novel food, finanțări AeRO, deschiderile pe piața din Bulgaria, private label. VEZI TEMATICA AICI

Tarif participare = 300 de euro + TVA/2 zile/1 persoana

sau

înscriere produse la CONCURSUL „ORA DE BUN GUST”
Premiul „Gustul Ales” vă ajută să vă diferențiați de sute de produse similare. Alegerea produsului dumneavoastră de către specialiștii de înaltă clasă, din domeniu, constituie o uriașă oportunitate de a vă impune în atenția consumatorilor. Premii similare, acordate în alte țări au determinat o creștere a vânzărilor pentru produsele desemnate. Menționând acest premiu, pe ambalajul produsului dumneavoastră, veți reuși să atrageți mai ușor atenția clienților, impunându-vă pe rafturile supermarketurilor.

Tarif de participare/1 produs = 100 de euro + TVA sau 2 produse = 150 de euro + TVA

*este condiționat de participarea unui reprezentant în auditoriu

VEZI PROGRAM ȘI TEMATICA AICI

VEZI TARIFE DE PARTICIPARE ÎN AUDITORIU AICI

Vă reamintim, membrii asociațiilor de profil vor beneficia de o reducere de 10%, ce se poate cumula cu alte discounturi din oferta noastră. Pentru detalii suplimentare, vă stăm la dispoziție!

PARTICIPĂ ACTIV LA CONSOLIDAREA PRODUSULUI ROMÂNESC PE PIAȚA NOASTRĂ!!!parteneri_NEWS