Sartorom va fi prezenta la Ingredients SHOW 2018

0
94

Distribuitorul de aparatura de laborator Sartorom si-a anuntat participarea la cea de-a doua editie a INGREDIENTS SHOW, eveniment ce va avea loc pe 11 si 12 octombrie la Sibiu, la Hotel Ramada.

Sartorom este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in 1991 specializata in distributia aparaturii de laborator. In decursul celor peste 25 de ani de activitate, compania a dezvoltat departamente tehnice si de laborator, oferind aditional procesului de vanzare aparatura si servicii de instalare, mentenanta, etalonari si verificari metrologice.

Compania comercializeaza aparate portabile de masura pentru utilizare in camp/pe teren, aparate de laborator pentru receptie/analize cereale/pregatire seminte, pentru analize faina, aluat, paine si malt, aparatura universala si mobilier, sisteme de control si monitorizare pentru silozuri si magazii si sisteme pentru productie in mori si fabrici de panificatie.

Departamentul service ofera clientilor Sartorom: instalari de aparate si echipamente, mentenanta/intretinere periodica, calibrari in regim neacreditat, reparatii in garantie si post-garantie, modernizari, in special de masini de incercari mecanice, calificari/validari IQ/OQ, consultanta implementare ISO 17025 si ISO 9001.

Sediul central este la Bucuresti, iar sedii zonale sunt in: Brasov (vanzari), Craiova (vanzari), Cluj-Napoca (vanzari), Iasi (vanzari, laborator, service), Timisoara (vanzari, laborator, service)

In cadrul Sartorom functioneaza trei laboratoare acreditate si autorizate: Laboratorul acreditat RENAR conform ISO 17025 de etalonari masini, de incercari la tractiune si compresiune, extensometre, balante, pipete si calorimetre; Laboratorul autorizat BRML de verificari metrologice balante si umidometre cereale; Laboratorul acreditat RENAR conform ISO 17025 de analize umiditate la cereale, seminte oleaginoase si leguminoase.


Organizat de RO.aliment cu suportul APRIL, ARC, ASMP, ROMALIMENTA, INCDBA IBA Bucuresti, APAR si ROMPAN, Ingredients SHOW reprezinta platforma in cadrul careia vor fi prezentate cele mai noi informatii despre ingredientele disponibile pentru piata româneasca, tendinte de consum si evolutii comerciale ce influenteaza astazi industria procesatoare din Romania si din Sud-Estul Europei.


Invitam procesatorii sa se inscrie la un eveniment unic pentru Romania, locul unde  veti putea stabili noi relatii, consolida legătura cu vechii parteneri, identifica nise pe care le puteți exploata.

VEZI TEMATICA PREZENTARILOR

DORESC SĂ MĂ ÎNSCRIU – FORMULAR DE ÎNSCRIERE

PARTENERI

    

    

   

                      IN COLABORARE CU