Tetra Pak cumpara compania olandeza Laude

0
558

Tetra Pak a achizitionat compania Laude, lider de piata in proiectarea, dezvoltarea si fabricarea de matrite din material plastic folosite in productia de branza tare si semi-tare. Achizitia va consolida pozitia companiei de lider mondial in furnizarea de solutii complete pentru producerea branzeturilor, si va extinde disponibilitatea produselor Laude pe piata mondiala.

Laude a fost infiintata in anul 1962. Cu sediul in Ter Apel, Olanda, cu 38 de angajati, compania este lider in furnizarea de solutii de proiectare pentru matrite, oferind performanțe exceptionale si durabilitate, impreuna cu standarde de igiena si curatare superioare.

Tim High, Executive VP Processing Systems la Tetra Pak a declarat:

Laude a stabilit o reputatie pentru furnizarea de matrite de foarte buna calitate si servicii pentru industria fabricarii branzeturilor. Suntem incantati sa adaugam produsele Laude la portofoliul nostru deja cuprinzator, si sa oferim linii de fabricare a branzeturilor si mai competitive, cu performante garantate.

Auke Rienks, Managing Director al Laude a spus,

Clientii nostri vor continua sa beneficieze de produse si servicii de nivel inalt de la firma Laude. Noi vedem o oportunitate interesanta pentru crestere internationala prin canalele de piata ale Tetra Pak, in special in afara Europei.

Laude va face parte din din divizia Tetra Pak Cheese and Powder Systems, va ramane in locatia actuala si va continua sub conducerea lui Auke Rienks si a echipei sale de management.