URSUS Breweries a primit o mentiune speciala la Green Frog Award

0
228

Green Frog Award, competitie organizata de compania de consultanta Deloitte, si-a desemnat castigatorii in Romania. Raportarea non-financiara va deveni obligatorie incepand din 2017.

Deloitte Romania anunta ca SIVECO este castigatorul competitiei Green Frog Award in Romania. URSUS Breweries, care a fost unul din cei doi castigatori ai competitiei de anul trecut, a primit o mentiune speciala.

In contextul in care raportarea non-financiara va deveni obligatorie incepand din 2017, competitia urmareste sa identifice si sa premieze excelenta in raportarea non-financiara in Europa Centrala, apreciind continutul, materialitatea, structura si creativitatea comunicarii, cat si performanta sustenabilitatii si angajamentele strategice.

Green frog awardCompetitia Green Frog Award consta intr-o etapa nationala si una regionala. Rapoartele premiate in etapa locala sunt automat nominalizate pentru etapa regionala, in timp ce rapoartele clasate pe locul al doilea concureaza pentru o distinctie regionala. Organizatiile pot inscrie in competitie rapoarte sociale, CSR, de sustenabilitate si rapoarte integrate care acopera ultimii 1-2 ani financiari. Rapoartele trebuie sa fie pregatite in conformitate cu urmatoarele criterii: GRI G3.1, GRI G4, IIRC, Directiva 2014/95/EU, UN Global Compact, ISO 26000 etc. Pot participa la competitie companii private, organizatii publice, fundatii sau universitati. Anul acesta participa la concurs companii din cinci tari: Polonia, Cehia, Ungaria, Croatia si Romania.
Mai multe informatii despre competitia Green Frog Award se pot afla de la adresa web: www.deloitte.com/greenfrog.