Vizite în fabrica Danone, bilanțul anului școlar 2016 – 2017

0
103

În anul școlar 2016-2017, peste 1000 de copii au vizitat fabrica de iaurt Danone din București, au descoperit cum se produce iaurtul și au învățat despre importanța unei alimentații echilibrate, informează compania printr-un comunicat de presă.

Toți copiii care au vizitat fabrica Danone în ultimul an au luat parte și la un mini-program dezvoltat împreună cu partenerii de la Active Life, despre postura corectă și cât de mult îi ajută să crească armonios și să fie sănătoși.

O vizită la fabrica Danone durează 1 oră și 30 de minute, iar în acest timp micii școlari află despre drumul laptelui de la fermă la fabrică, despre cum fermenții îl transformă în iaurt și care sunt beneficiile acestuia într-o alimentație echilibrată. Urmează apoi vizita propriu-zisă: echipați corespunzător pentru intrarea în zona de producție, copiii pornesc în tur prin secția de ambalare.

Începând de anul acesta, datorită parteneriatului cu Active Life, copiii care iau parte la vizitele de fabrică învață acum și ce înseamnă o postură corectă, în cadrul unui atelier de educație anatomică ergonomică, special conceput pentru cei mici.

Proiectul vizitelor pentru copii în fabrica Danone a început în anul 2012 și este dedicat copiilor cu vârste între 6-12 ani, din clasele 0-IV. Un nou formular de înscriere pentru vizitele copiilor în fabrica Danone va fi disponibil la începutul noului an școlar, în luna septembrie, pe site-ul companiei și va fi anunțat pe pagina de Facebook Danone România.

Despre Danone România

Danone România este lider de piață pe segmentul iaurturi. Compania are în portofoliu zeci de sortimente de produse, realizate în majoritate în fabrica din București, cu lapte proaspăt colectat de la fermierii români. Fabrica Danone din București a produs local primele iaurturi în 1999. Danone România activează în domeniile: produse lactate proaspete, ape minerale îmbuteliate, alimentaţie pentru bebeluşi și alimentație medicală avansată.