Unul dintre cei mai mari distribuitori de ingrediente alimentare pentru industria românească, KUK ROMÂNIA a confirmat participarea in calitatea de partener PREMIUM al conferinței INGREDIENTS SHOW 2019, eveniment ajuns la a 3-a editie.

Reprezentanții companiei vor prezenta soluțiile adaptate la nevoile pieței românești în cadrul celor patru workshopuri ce vor avea loc la conferință, fiecare dedicate unui segment important al industriei alimentare. Astfel, vor veni cu informații esențiale despre noutățile disponibile pentru procesatorii de carne, de lactate și înghețată, de dulciuri și panificație și băcănie (sosuri, maioneză, tartinabile, produse instant, conserve, ready-meal, catering).

Dacă aveți nevoie de o ofertă personalizată, puteți apela cu încredere la specialiștii KUK ROMÂNIA, pe care îi veți găsi la eveniment pe perioada a două zile. Inginerii tehnologi din cadrul companiei vă pot furniza date despre soluții inovatoare și vă pot oferi consultanță de specialitate pentru dezvoltarea de rețete și produse noi.

Către o etichetă curată, dar și „fără gluten”

Privind în perspectivă, fabricarea de produse fără gluten poate duce, de asemenea, la obținerea de produse cu o etichetă curată. Această tendință poate continua numai într-o singură direcție – „fără gluten” să devină producție de masă. Din punct de vedere tehnic, această tendință va pune un accent deosebit pe utilizarea unor ingrediente speciale, cu funcționalitate deosebită, care vor duce la obținerea unor produse de panificație cu etichete curate, „fără gluten”, cu un gust bun, dar și foarte rentabile.

KUK ROMÂNIA reprezintă producători de renume în sfera ingredientelor alimentare, firme precum Cargill (cacao, ciocolată), Dupont – Danisco (enzime, emulgatori, stabilizatori, îndulcitori), Ingredion (amidonuri), Friesland Campina (proteine din lapte), Rousselot (gelatine), Loders Croklaan (uleiuri și grăsimi vegetale), Fromatech (arome), Ringe – Kuhlmann (coloranți) etc.

Având sediul la Ried im Innkreis, Austria și cu filiale în 16 țări, KUK a devenit unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de ingrediente speciale din centrul și estul Europei. Obiectivul său este de a facilita legătura dintre furnizorii renumiți de ingrediente speciale și producătorii din industriile alimentară și farmaceutică.


INGREDIENTS SHOW 2017, 6-7 septembrie, Hotel Danubius SPA Sovata, reprezintă un eveniment în premieră națională, special conceput pentru a facilita schimbul de informație între furnizorii de ingrediente și procesatorii din industria alimentară din Romania. Mai multe detalii gasiti accesând link-ul următor: http://www.roaliment.ro/actualitate/va-invitam-la-ingredients-show-2017-6-7-septembrie-sovata/ 

KUK Romania va susține prezentări atât în cadrul sedinței plenare, dar și în fiecare din cele 4 workshopuri: CARNE, LAPTE și ÎNGHEȚATĂ, DULCIURI-PANIFICAȚIE, BĂCĂNIE.

Pe parcursul a două zile, vor avea loc 60 de prezentări susținute de companiile furnizoare de ingrediente.

Astfel, INGREDIENTS SHOW este evenimentul ce trebuie marcat în calendare de distribuitorii de ingrediente și procesatorii români deopotrivă, fiind locul în care sunt identificate tendințele, inovațiile și evoluțiile comerciale.

Programul orientativ și taxele de înscrierele le găsiți aici.

Vă putețti înscrie completând formularul aici. 

Taxa pentru 2 zile, pachetul full este de 300 de euro + TVA/persoană.

[vc_text_separator title=”PARTENERI PREMIUM” i_icon_fontawesome=”fa fa-cogs” i_color=”peacoc” i_size=”lg” color=”pink” style=”double” border_width=”6″ add_icon=”true”][vc_gallery type=”image_grid” images=”10615,10614,10613″ img_size=”200×140″ onclick=”custom_link” custom_links_target=”_blank” custom_links=”#E-8_aHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5iaW9jdWx0LnJvJTJDaHR0cCUzQSUyRiUyRmt1ay5jb20lMkZlbiUyRiUyQ2h0dHAlM0ElMkYlMkZ3d3cuY2hyLWhhbnNlbi5jb20=”][vc_text_separator title=”PARTENERI GOLD” i_icon_fontawesome=”fa fa-cog” i_color=”peacoc” i_size=”lg” color=”pink” style=”double” border_width=”6″ add_icon=”true”][vc_gallery type=”image_grid” images=”10959,10967,10968,11003,11004,11101,11100″ img_size=”200×140″ onclick=”custom_link” custom_links_target=”_blank” custom_links=”#E-8_aHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5pbmFxLnJvJTJGJTJDaHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5zdXBlcmVnZ3Mucm8lMkYlMkNodHRwcyUzQSUyRiUyRnd3dy5lcHNvbi5ybyUyRiUyQ2h0dHAlM0ElMkYlMkZ3d3cub21uaWFndXN0aS5ybyUyRiUyQ2h0dHAlM0ElMkYlMkZ3d3cub21uaWFndXN0aS5ybyUyRiUyQ2h0dHAlM0ElMkYlMkZyby53ZXNzbGluZy1ncm91cC5jb20lMkZybyUyRg==”][vc_text_separator title=”PARTENERI MEDIA” i_icon_fontawesome=”fa fa-bullhorn” i_color=”peacoc” i_size=”lg” color=”pink” style=”double” border_width=”6″ add_icon=”true”][vc_gallery type=”image_grid” images=”11103,11104″ img_size=”200×140″ onclick=”custom_link” custom_links_target=”_blank” custom_links=”#E-8_aHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5qdXJuYWx1bGRlYWZhY2VyaS5ybyUyRiUyQ2h0dHAlM0ElMkYlMkZ3d3cuY29tdW5pY2F0ZWRlYWZhY2VyaS5ybyUyRg==”]