Act For Good, un program 2 în 1: ai reduceri la cumpărături și faci o faptă bună

0
370
Act For Good

Retailerul francez Carrefour a lansat Act For Good, un program de loialitate ce transformă cumpărăturile într-o experiență personalizată cu impact social.

Conform comunicatului de presă emis de lanțul de magazine, fiecare sesiune de shopping aduce puncte Act For Good, ce vor fi centralizate în aplicația smartphone Carrefour. Doar utilizând aplicația, clienții vor putea obține reduceri la produsele semnalate în aplicație.

„Act For Good este o platformă Carrefour care unește și recompensează consumatorii noștri loiali și activi care prețuiesc stilul de viață sănătos, trăit cu respect față de natură și comunitate. Cu Act For Good dăm mai multă valoare procesului de cumpărături de zi cu zi, perpetuând comportamente pozitive în societate, asociindu-le cu gestul simplu de a cumpăra. Cu fiecare achizitie pe care o faci prin Carrefour App, primești puncte care deblochează oferte unice, îți dau acces la experiențe, facilitează donații către cauze în care crezi, concret, te face parte la un perpetuum bine. Aplicația devine, în acest fel, locul în care cumperi ușor, rapid și în siguranță, în timp ce contribui, cu pași mici, la rezolvarea unor cauze mari. Act For Good are la bază ideile și feedback-ul clienților, de la care am învățat mai mult decât cum cumpără, ci și cum simt să facă bine. Astfel, propunem, pentru prima dată în piața de retail din România, un program care transformă orice tranzacție într o faptă bună care #SePune pentru binele mai mare,” a declarat Narcis Horhoianu, Director de Marketing și Membru în Comitetul Executiv al Carrefour Romania

Beneficiile și reducerile speciale din aplicație:

  • EXTRA reduceri și puncte de loialitate la ofertele săptămânale disponibile în aplicație și semnalizate la raft;
  • Fiecare zi vine cu reduceri speciale, între 20% și 50% la gamele și produsele selectate zilnic;
  • Reduceri pentru produsele bio, eco, sănătoase, ce contribuie la binele celor din jur și a mediului;
  • Produse Premium exclusive pentru membrii programului;
  • „Deblocarea” de vouchere speciale pentru reduceri exclusive Act For Good;
  • Punctele acumulate pot fi utilizate pentru a participa la experiențele dedicate din aplicație (evenimente, activități, degustări);
  • Susținerea producătorilor locali prin promoții și răsplătirea cumpărăturilor pe acest segment;
  • Fapte bune, constând în donarea punctelor acumulate către un ONG;

„La Carrefour, prețuim fiecare acțiune care contribuie la binele comunității. De exemplu, dacă alegi să cumperi roșii din Carrefour, de la un producător local, această acțiune va fi răsplătită cu reduceri și puncte Act For Good, ce pot fi folosite pentru susținerea fermierului care a crescut roșiile. Oricât de mic îți pare efortul tău, programul Act for Good din Carrefour App e despre fiecare gest mic care contează, care #SePune alături de toate celelalte gesturi mici și se socotește atât pentru tine, cât și pentru comunitate. Vrem ca „a face bine” să devină parte integrantă din viețile oamenilor de zi cu zi, la fel cum sunt și cumpărăturile zilnice. Este un pas în plus prin care dublăm demersurile pe care Carrefour le face prin filosofia Act For Food care animă programe originale precum Deschidem Vinul Românesc, Creștem România BIO, Filierele Calității sau Punem Preț Pe Plastic. Prin ele, dar și prin multe alte programe strategice, susținem comunitățile, producătorii și acționăm în favoarea unei vieți mai sănătoase”, a afirmat Anca Damour, Director CSR și Comunicare Externă, Real Estate & Corporate Affairs și Membru în Comitetul Executiv al Carrefour România.

Cum funcționează Act For Good

Programul va fi integrat în aplicația Carrefour, disponibilă gratuit atât în App Store și Google Play. Odată descărcată aplicația, la crearea unui cont Act for Good, ți se va genera un cod special direct în app, pe care îl poți activa la casa de marcat din orice magazin Carrefour.

 

Fiecare achiziție realizată pe baza codului Act For Good este răsplătită cu 1 punct pentru fiecare 20 de lei cheltuiți (excepție făcând băuturile alcoolice și tutun), în plus ai extra puncte la produsele special semnalizate, iar punctele se cumulează exclusiv în contul individual prin scanarea codului Act For Good.