ANSVSA are un nou presedinte

0
507

Miercuri 27 noiembrie, Robert Viorel CHIOVEANU a fost numit in functia de presedinte al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), cu rang de secretar de stat, prin decizie a primului-ministru, Ludovic Orban.

Din seara zilei de 26 noiembrie, presedintele ANSVSA s-a deplasat in portul Midia, unde, alaturi de medicii veterinari aflati la fata locului si impreuna cu reprezentanti ai Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta a participat efectiv la actiunea de salvare a animalelor aflate pe esuta in portul Midia.

“Principala preocupare a serviciilor veterinare si toate eforturile noastre se indreapta acum catre salvarea unui numar cat mai mare de animale, spre adapostirea in conditii de bunastare si tratarea celor salvate”, a afirmat presedintele ANSVSA, dr. Robert Chioveanu.

De asemenea, presedintele Autoritatii a anuntat ca va demara imediat o ancheta interna, pentru a verifica modul in care a fost gestionata aceasta situatie, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al institutiei.