Celule de fierbere și afumare cu caracteristici îmbunătățite

0
1874

Stelas Consulting SRL, distribuitor de echipamente pentru industria alimentară este prezentă la Târgul internațional pentru industria alimentară, Indagra Food 2016, desfășurat la Romexpo, București, cu o ofertă îmbunătățită, putând fi găsită, la standul B04, Pavilionul A – Nivelul 0.00.

Distribuitorul de echipamente pentru industria alimentară Stelas Consulting SRL este prezent și în acest an la Târgul internațional pentru industria alimentară, Indagra Food 2016, cu o ofertă îmbunătățită de echipamente si utilaje pentru industria alimentară. Astfel, printre noutățile expuse la acest târg de către companie se numără celulele de fierbere și afumare KWG 50, 80 și 1E, precum și mini-presa de fierbere tip Fus, Eberhardt (pentru șunci).

celule_de_fierbereCelulele de fierbere și afumare menționate sunt confecționate din inox, cu înveliș din tablă subțire de oțel. Elementele structurale se află într-o cabină cu izolare termică foarte solidă datorită vatei minerale. În interiorul celulei se află atât un senzor de temperatură, cât și un senzor care se poate poziționa în interiorul produsului. Tot în interior se află o lampă pe peretele din spate pentru a putea observa cu ușurință procesul de afumare.  Microprocesorul cu touch screen controlează cele trei rezistențe electrice, temperaturile, umiditatea, supapele si ventilatorul.

Acesta permite programarea completă a tuturor proceselor de funcționalitate și conduce la o operare complet automată a utilajului. Echipamentul realizează uscarea/zvântarea, afumarea, fierberea, coacerea, spălarea automată. În cazul în care utilajul este prevăzut cu agregat de răcire permite obținerea de salamuri crud-uscate.

celule_de_fierbereCapacitate de încărcare /de lucru pe ciclu de producție la celulele de fierbere și afumare este de maxim 50 kg la KWG 50, de 100 kg la KWG 80 și de 250 kg la KWG 1E și dezvoltă puteri de 9,50 Kw, 14 kW și 18 kW.

Tot în cadrul Indagra Food 2016, Stelas Consulting și-a lansat și catalogul de echipamente, pentru o nouă direcție de lucru în industria alimentară, respectiv oferta de utilaje pentru procesarea peștelui.

Stelas Consulting este distribuitor pentru piața românească pentru o serie de furnizori de mare renume cum ar fi : ALCO FOOD MACHINES, VAKONA, FATOSA și STAWIANY.

Compania poate fi  găsită, la standul B04, Pavilionul A – Nivelul 0.00

Indagra Food 2016 se desfășoară pe o suprafață de 10.000 mp, în Pavilionul Central al Romexpo. La eveniment participă peste 160 de companii din România și din țări precum Bulgaria, Cehia, China, Finlanda, Italia, Liban, Moldova, Polonia, Serbia, Turcia, Ucraina și Ungaria.